Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Divas nedēļas Kr.Barona un Ģertrūdes ielu krustojumā būs apgrūtināta satiksme

Krišjāņa Barona ielā uzsākta brauktuves seguma atjaunošana krustojumos. Pašlaik darbi notiek Kr.Barona un Ģertrūdes ielu krustojumā - autovadītājiem jāņem vērā, ka satiksme līdz 23.novembrim šajā krustojumā būs būtiski apgrūtināta, jo tā tiks organizēta tikai vienā braukšanas joslā, portāls Diena.lv uzzināja Rīgas domē.Autovadītāji aicināti, ja tas ir iespējams, apbraukt šo krustojumu vai izmantot citu ikdienas braukšanas maršrutu. Satiksmes departaments jau iepriekš atvainojas vietējiem iedzīvotājiem un uzņēmējiem par sagādātajām neērtībām.
Kr.Barona ielā turpmākajos trijos gados gaidāmas lielas pārmaiņas. Ielai tiks atjaunots bruģa segums, salabotas ietves, iela tiks labiekārtota.
Šajā būvniecības sezonā tiks īstenots pirmais etaps - atjaunots segums visā ielas garumā no Aspazijas bulvāra līdz Brīvības ielai. Brauktuves segums tiks atjaunots, pilnībā to nobruģējot arī tajā ielas posmā, kur šobrīd ir asfaltbetona segums. Brauktuves abās pusēs ar speciālu bruģi tiks iezīmēta un izveidota rekomendējošā velojosla; autovadītāji pa šo joslu drīkstēs braukt, taču viņiem būs jārēķinās ar velobraucējiem.
Pēc seguma atjaunošanas, proti, nākamgad tiks uzsākts nākamais etaps – ietvju atjaunošana. Šobrīd ietves ir nolietojušās un vietām ir neapmierinošā stāvoklī.
Savukārt pēdējā atjaunošanas etapā Kr.Barona iela tiks labiekārtota. Uz ietvēm un skvēros tiks uzstādīti puķupodi, soli atpūtai un labiekārtoti līdz šim pamestie vai neapkoptie laukumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas