Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Doma laukumā esošā ēka Pils ielā 23 pārdota par 6,01 miljonu eiro

 Brīvās pārdošanas procesā, ko ēkas īpašnieka Lietuvas bankas Snoras uzdevumā organizēja starptautiskā nekustamā īpašuma kompānija Colliers International, pagājušā gada nogalē par 6 010 000 eiro tika pārdota vēsturiskā ēka Doma laukumā, Pils ielā 23. Par ēkas īpašnieku kļuva SIA UNISEB, liecina informācija Colliers International mājaslapā.

Ēka atrodas prestižā vietā ar labu redzamību un izvietojumu. Objekts ir multifunkcionāls un var būt pielāgots biroju, viesnīcas vai dzīvojamai funkcijai. Pašlaik vēl nav zināms, kādas ieceres plāno īstenot ēkas jaunie īpašnieki.

"Investējot ēkas tehniskā stāvokļa uzlabošanā, Pils 23 ēka varētu kļūt par lielisku augstākās klases viesnīcu, vai arī par biroju uzņēmumiem, kas novērtēs ēkas ekskluzīvu izvietojumu un atpazīstamību," norāda Colliers InternationalLatvijas pārstāvniecības vadītājs Deniss Kairāns.

Pils iela 23 bija pēdējais no diviem Snoras piederošiem īpašumiem Latvijā. Pirmais objekts, kas atrodas Jāņa Daliņa ielā 15, tika pārdots 2014.gada augustā, un ēka jau ir pilnīgi iznomāta. Ēku par 10 516 200 eiro iegādājās holdinga LNK Group dibinātais uzņēmums SIA JD 15, un no tā brīža ēku sauc LNK Centre.

UNISEB ir reģistrēta 2013.gadā ar trīs miljonu eiro pamatkapitālu. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Krievijas pilsonis Levans Sebua.

Pērn uzņēmums ir strādājis ar 1525 eiro apgrozījumu un cietis 259 883 eiro zaudējumus, liecina Firmas.lv informācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas