Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Gadumijas dienās sabiedriskais transports Rīgā būs bez maksas

31. decembrī un 1. janvārī sabiedriskais transports Rīgā būs bez maksas, tāpat Jaungada naktī būs norīkoti papildus transporta reisi, vēsta uzņēmuma Rīgas satiksme pārstāvis Viktors Zaķis.

31. decembrī un 1. janvārī sabiedriskais transports brauks pēc brīvdienu grafika. Lai nodrošinātu pasažieru ērtāku nokļūšanu uz un no gadu mijas pasākumu norises vietām, naktī no 31. decembra uz 1. janvāri, aptuveni no plkst. 20 līdz plkst. 4, tiks organizēti papildu transporta reisi.

Papildu reisi kursēs 3., 11., apvienotajā 12., 23., 26. (pa Akmens tiltu), 18., 24., 25., 37., 40., 50., 51. un 53. autobusa maršrutā, 1., 5., 7., 10. un 11.tramvaja maršrutā, kā arī 9., 14., 15., 17., 18., 22. un 27. trolejbusa maršrutā.

Izmaiņas gaidāmas arī uzņēmuma klientu apkalpošanas centru darba laikos. Remontdarbu dēļ klientu apkalpošanas centrs Brīvības ielā 49/53 būs slēgts līdz 2019. gada 2. janvāra plkst. 10.

29. decembrī visu klientu apkalpošanas centru, izņemot klientu apkalpošanas centru Brīvības ielā 49/53, darba laiks būs no plkst. 10 līdz plkst. 16. Savukārt svētdien, 30. decembrī, klientu apkalpošanas centra Spīķeru ielā 1 darba laiks būs no plkst. 10 līdz plkst. 16, bet pārējie seši klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Savukārt 31. decembrī un 1. janvārī visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, ko apkalpo Rīgas satiksme, 31.decembrī un 1.janvārī varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a, kur par autostāvvietu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Minibusi un ekspresbusi 31. decembrī un 1. janvārī brauks pēc svētdienas grafika. Pasažieri šajās dienās minibusos, kuri ir balti - zilā krāsojumā, varēs braukt bez maksas.

Nakts satiksmes maršruti tiks nodrošināti naktī no 28.decembra uz 29.decembri un naktī no 29.decembra uz 30.decembri.

 

Top komentāri

Nu jā!
N
Un Rīgas domei atkal papildus pāris miljonu vajadzēs...Man labāk patiktu, ja veikalos pārtika bez maksas būtu.
Baltu dūre
B
Urlas brauks skatīties "saļutu" ...
Kaspars
K
Nu,tā riktīgi pa krievisko! Rīgas dome rullē!! :D
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas