Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Gaidāmas ievērojamas satiksmes organizācijas izmaiņas Krasta ielā

Sakarā ar gāzes vada izbūves darbu pirmo posmu no 31.janvāra līdz 11.februārim tiks mainīta satiksmes organizācija Krasta ielā posmā no Turgeņeva ielas līdz 13.janvāra ielai Rīgā, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Virzienā no 13.janvāra ielas braukšanas joslu skaits tiks samazināts līdz vienai braukšanas joslai, bet virzienā no Turgeņeva ielas tiks saglabātas divas braukšanas joslas, pārkārtojoties uz Krasta ielas pretējās puses brauktuvi.

Gāzes vada rekonstrukcijas darbi tiek veikti Eiropas Savienības līdzfinansētā projekta Maskavas, Krasta un Turgeņeva ielu kvartāla degradētās teritorijas revitalizācija ietvaros, kas paredz, ka līdz šī gada vasaras sezonai tiks izveidota atraktīva un sabiedrībai saistošu publiskā telpa, kas ļaus rīdziniekiem, pilsētas viesiem un tūristiem no jauna iepazīt šo Rīgas rajonu un izmantot tajā piedāvātās kultūras un aktīvās atpūtas iespējas.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas slēgtajā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, sabiedriskā, operatīvā transporta satiksmi un apbraucamo ceļu uzturēšanu.

Satiksmes departaments aicina transportlīdzekļu vadītājus Daugavas krastmalas rekonstrukcijas darbu laikā savlaicīgi doties plānotajās dienas gaitās, ja iespējams pārplānot maršrutu, kā arī uzmanīgi sekot līdzi ceļa zīmēm un būt saprotošiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas