Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Glābēji Ķīšezera krastā nogādā četrus bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušus supotājus

22. jūnijā neilgi pēc pulksten 13.00 Rīgas pašvaldības policijas Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes darbinieki, apsekojot Ķīšezeru, pamanīja divas personas uz SUP dēļiem. Atpūtnieki atradās tālu no krasta un ūdenī dreifēja, vēsta likumsargi.

Ņemot vērā lielo viļņošanos un stipro vēju, nolemts piebraukt pie personām un pajautāt, vai ir nepieciešama palīdzība.

Sarunas laikā noskaidrots, ka personas jau ilgāku laiku mēģina tikt krastā, taču izsīkuši spēki. Tāpat personas bija arī pārsalušas. Atpūtnieki ar supošanas inventāru uzņemti Rīgas pašvaldības policijas operatīvajā motorlaivā.

Ceļā uz krastu pamanīti vēl divi atpūtnieki uz SUP dēļiem, kuri bija iepūsti niedrēs. Rīgas pašvaldības policijas glābēji nolēma piebraukt arī pie viņiem. Viens no viņiem bija pazaudējis airi un tikai ar lielām grūtībām spēja noturēties uz SUP dēļa. Arī otrs pāris ar supošanas inventāru uzņemts motorlaivā.

Personas nogādātas Ķīšezera krastā, kur piedāvāts izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu. Personas nevilcinoties apģērbās un iegāja telpās, lai sasildītos. Pārrunu laikā gan viens, gan otrs pāris no medicīniskās palīdzības atteicās. Atpūtnieki pateicās par palīdzību, pēc kā policistu – glābēju palīdzība vairs nebija nepieciešama.

Top komentāri

Buks
B
Tas ir diezgan dīvaini, ka RPPistu funkcijās ietilpst SUPistu ķeksēšana ārā no ūdens. Lai gan- ko tikai par mūsu nodokļu maksātāju naudu vēl nav izdomājuši. Varbūt trenējas Āfrikas migrantu /glābšanas/ operācijai, kad viņi drīz dapeldēs līdz Rīgas līcim.
rr
r
Kas tie vellos par SUP dēļiem? mazizmēra Titāniki katram?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas