Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Iļģuciemā divi zēni pārbiedē iedzīvotājus, uzspridzinot pudeli ar sadzīves ķīmiju

Svētdien, 10. septembrī, Iļģuciemā, Rīgā, divi zēni pārbiedējuši iedzīvotājus, uzspridzinot pudeli ar sadzīves ķīmiju, portālu Diena.lv informēja Rīgas Pašvaldības policijā (RPP).

Vakar neilgi pēc plkst.16 RPP Kurzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Iļģuciemā, kur divi bērni uz ielas uzspridzinājuši pudeli.

Ierodoties notikuma vietā, sastapta izsaucēja ar vīru un savu pirmsskolas vecuma meitu. Sieviete pastāstīja, ka ar ģimenes locekļiem pastaigājusies un ievērojusi divus zēnus, kuri skrien pa ceļa braucamo daļu. Vērojot abu zēnu aktivitātes, izsaucēja pamanīja, ka abi palaidņi pieskrien pie kādas ceļazīmes un novietoto pie tās plastmasas pudeli. Puišu novietotā pudele sāka pūsties līdz sieviete saprata, ka tā drīz sprāgs. Sieviete pieskrēja pie meitas un ar ķermeni viņu aizsedza. Neviens notikušā aculiecinieks nebija cietis.

Izsaucēja norādīja uz zēnu, kuru pēc sprādziena bija noķēris viņas vīrs un atvedis atpakaļ uz notikuma vietu.

Mazgadīgais spridzinātājs paskaidroja, ka sprāgstošo pudeli uztaisījis pašrocīgi ar draugu, izmantojot sadzīves ķīmiju. 13 gadus vecais pārkāpējs nogādāts dežūrdaļā lietvedības nodrošināšanai, pēc kā viņam pakaļ ieradās māte.

Lietas materiāli nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbiniekiem izvērtēšanai, tostarp, otra pārkāpēja identitātes noskaidrošanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas