Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Izmaiņas vairākos Rīgas mikroautobusu satiksmes maršrutos

No sestdienas, 2. marta, būs izmaiņas pilnsabiedrības Rīgas mikroautobusu satiksme (RMS) minibusu un ekspresbusu maršrutu kustības sarakstos, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Maija Lazdiņa.

Izmaiņas paredzētas 204. maršrutā Centrs-Jugla, 206. maršrutā Autoosta-Mežciems, 209. maršrutā Purvciems-Rumbula, 214. maršrutā Centrālā stacija-Dreiliņi, 238. maršrutā Imanta-Pļavnieki, 241. maršrutā Centrālā stacija-Lidosta, 263. maršrutā Mežciems-Šampēteris, 322. maršrutā Centrālā stacija-Lidosta un 336. maršrutā Baznīcas iela-Zolitūde.

Ņemot vērā, ka darba dienās liela daļa pasažieru ir vairākkārt ierosinājuši pēdējo Centrs-Jugla reisu no centra izpildīt vēlāk, no 2. marta šī maršruta minibuss no centra virzienā uz Juglu izbrauks plkst. 21.10, nevis kā līdz šim plkst. 20. Dienas vidū, kad pasažieru ir mazāk, kustības intervāls tiks palielināts no 20 minūtēm līdz 25-30 minūtēm.

Savukārt 206. maršrutā Autoosta-Mežciems mainīsies kustības saraksts darba dienās. Maršruta Purvciems-Rumbula minibusu kustības saraksti mainīsies dienas vidū, lai nodrošinātu pasažieriem iespēju nokļūt vienā vai otrā virzienā pa dienas vidu, kad nekursē 49. maršruta autobuss. Svētdienās minibusi kursēs ar lielāku intervālu, kā arī samazināsies reisu skaits.

Biežāk un ar mazāku intervālu dienas vidū kursēs 214. maršruta Centrālā stacija-Dreiliņi minibusi, savukārt 233. maršruta Centrs-Ziepniekkalns minibusiem tiks mainīti reisi darba dienās.

Maršrutā 238. Imanta-Pļavnieki izmaiņas būs gan darba dienu, gan brīvdienu sarakstos, turklāt tiks samazināts reisu un minibusu skaits. Savukārt 241. maršrutā Centrālā stacija-Lidosta tiks mainīts kustības saraksts darba dienām.

263. maršruta Mežciems-Šampēteris minibusiem tiks mainīti kustības saraksti no plkst. 7 līdz 10 un no plkst. 17 līdz 19, mainot reisu laikus.

Tāpat no 2. marta būs izmaiņas 322. maršruta Centrālā stacija-Lidosta minibusā, kam brīvdienu sarakstā būs nelielas izmaiņas pēc plkst. 20.30, lai pasažieriem, kuri izmanto lidostas pakalpojumus, nodrošinātu nokļūšanu uz pilsētas centru vēlajās vakara stundās.

Lai nodrošinātu vienmērīgu intervālu starp minibusu kursēšanas grafikiem, būs izmaiņas atsevišķos 336. maršruta Baznīcas iela-Zolitūde minibusu reisos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas