Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kandidātu komanda bez pārsteigumiem

Kopš jūnija beigām, kad partija KPV LV rīkoja Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu saraksta prezentācijas pasākumu, nav notikuši nekādi satricinājumi, un toreiz pieteiktie saraksta līderi patiešām pirmajās pozīcijās ir arī atrodami. Tāpat nav mainījusies toreiz pieteiktā priekšvēlēšanu programma. Taču nu ir pieejams pilns deputātu kandidātu saraksts, kurā iekļauts 61 cilvēks, – tikai divu pietrūkst līdz atļautajam maksimumam.

Top komentāri

Bomars
B
Vau tad Riigas domes eedniicaa kotletes ir aptruukushaas? Kartupelu partijas 13.Saeimas soliijumi - Izveidot efektīvu un rīcībspējīgu valdību, kas sastāv no 6 ministriem un premjerministra LOL. Atcelt OIK liidz 2019. gada marta beigaam LOL, Apvienot valsts augstskolas vienā Latvijas Nacionālajā universitātē, novēršot programmu pārklāšanos un resursu neefektīvu izmantošanu LOL.....
Such Fun!
S
Ja KPV LV nāks klajā kaut vai ar trim sakarīgām idejām (nebūtu slikti, ja atbilstoši partijas programmā deklarētajam "fiskālajam konservatīvismam"), atšķiroties no pārējo latvisko partiju bezgaršīgā ķīseļa - "Marsa parkam - jāāāā! Velo - jāāā! Lai dzīvo bērnu dārzi! Urāāā!" -, partijai būtu izredzes uz iekļūšanu domē. Šķiet, Zakatistovs, kuram šādas lietas varētu padoties, kaut kur Saeimas aizkrāsnē iesnaudies. Aldziņa ir, pabalstiņi ir, why bother?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas