Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Lucavsalas peldvietā 11 gadus vecs zēns guvis galvas traumu

Ceturtdien, 31.maijā, Lucavsalas peldvietā 11 gadus vecs zēns, lecot ūdenī ar galvu pa priekšu, guvis traumu, portālu Diena.lv informēja Rīgas Pašvaldības policijā (RPP).

Ceturtdien neilgi pirms plkst.13 pie RPP glābējiem Lucavsalas peldvietā pēc palīdzības vērsās kāds zēns. Atpūtas laikā zēna vienaudzis, lecot ūdenī ar galvu pa priekšu, atsities pret grunti un apdullis.

Glābēji nekavējoties devās pie bērna. Cietušais pastāstīja, ka pēc lēciena ūdenī sajutis sāpes kaklā un mugurā. Drīz vien parādījusies arī slikta dūša un grūtības elpot. Rīgas pašvaldības policijas darbinieki bērnu noguldīja guļus pozā un izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu.

Bērns uzmanīts nekustīgā pozā un uzturēts kontakts līdz ierodas mediķi, kuri cietušo nekavējoties hospitalizēja. Par notikušo informēti zēna vecāki.

RPP glābēji atgādina - nepārvērtējiet savus spēkus! Dižošanās ar to, ka vari aizpeldēt vistālāk vai ūdenī veikt kādu triku, nav tā vērta, lai riskētu ar savu dzīvību. Turklāt, ja iepriekšējā sezonā varēji pārpeldēt upi, tas vēl nenozīmē, ka fiziskā sagatavotība ir tāda, ka vari to izdarīt arī šobrīd.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas