Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Nākamgad remontam tiks slēgts Salu tilts

Aprīlī remontam tiks slēgts Ulmaņa gatves pārvads, bet jau nākamgad paredzēts slēgt Salu tiltu, tā intervijā LNT raidījumam 900 sekundes atzina Rīgas mērs Nils Ušakovs. Oktobra beigās tiks pabeigta Dienvidu tilta trešā kārta, kas ļaus novirzīt satiksmi un jau nākamgad tiks slēgts Salu tilts, apgalvoja N. Ušakovs.

Mērs norādīja, ka ne uz Salu tilta, ne Ulmaņa gatves pārvada nopietni rekonstrukcijas darbi nav veikti kopš to uzcelšanas.

Tāpat N.Ušakovs raidījumā atzina, ka šorbīd notiek aktīvs visu pilsētas ceļu remonts, lai pēc iespējas ātrāk sakārtotu bedrainās brauktuves. 

Top komentāri

e.
e
Ir skaidri redzams, ka Ušakova kungs un SC ir nopietni pieķērušies pašslavinošu komentāru rakstīšanai un plusiņu likšanai. Cerēsim, ka tādēļ ielas kļūs gudrākas un skolēni izglītotāki.
skatitajs
s
Ušakovs dara visu lai izspiestu latviešus uz piērīgu, krievu dārziņos tukšas vietas, latviešu pārpildīti, uzsvērtā krievu skolu remontēšana. Tas viss lai mainitu elektorāta bāzes struktūru. Rīgas ielu finansējums Ušakova laikā ir samazināts uz pusi, nauda novirzīta it kā sociālajām programmām. Jautājums tikai kāpēc rīdzinieki to nejūt?
Rīgas vēsture
R
1990—1994 — Andris Teikmanis; 1994—1997 — Māris Purgailis; 1997—2000 — Andris Bērziņš; 2005—2007 — Aivars Aksenoks; 2007—2009 — Jānis Birks; Tikai labējo un centristu pārvaldītā Rīgā tā arī neizdevās uzbūvēt labus autoceļus vai kvalitatīvi saremontēt LPSR mantojumu. Ja laika posmā no 2005. līdz 2009. gadam uzbūvēti ceļi jau ir sabrukuši, tad tas ir noziedzīgi! Ja tādi nav uzbūvēti vispār, tad vajadzētu paklusēt!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas