Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Nedaudz uzlabojusies pirms diviem mēnešiem sašautā Zaharova veselība

Pērn 28.novembrī medību laikā smagus ievainojumus guvušā apvienības "Saskaņas centrs" (SC) Rīgas domes frakcijas vadītāja Nikolaja Zaharova veselības stāvoklis nedaudz uzlabojies, aģentūru LETA informēja Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Reanimācijas un intensīvās terapijas nodaļas vadītājs Pēteris Ošs.

Pēc Oša stāstītā, pacienta elpošanas spējas nedaudz uzlabojušās, sāk uzlaboties arī apziņas funkcija, taču vispārējais stāvoklis vēl joprojām esot samērā nopietns.

Jau ziņots, ka Zaharovs ievainojumus krūškurvja apvidū guva medību laikā Jelgavas novada Zaļeniekos. Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, negadījumā krūškurvī iešautas skrotis un operēt cietušo uz Jelgavas slimnīcu bija devušies krūšu ķirurģijas speciālisti no Rīgas. Uz slimnīcu cietušo nogādāja paši medību dalībnieki.

Kā aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja Zemgales reģiona Policijas pārvaldes Jelgavas iecirkņa priekšniece Zenta Tretjaka, Zaļeniekos esot notikušas sankcionētas medības, kurās kopumā piedalījās 15 cilvēki. Par to, ka noticis negadījums, policija uzzināja no medicīnas iestādes, un cietusī persona, vēl atrazdamās pie samaņas, pastāstījusi, ka pati sevi nejauši ievainojusi.

Policija sākusi kriminālprocesu, un izmeklēšanā tiks skaidroti visi notikušā apstākļi. Sākotnējā versija esot tāda, ka cietušais gatavojis ieroci, bet tad, iespējams, paklupis vai noticis kas cits, un viņš sevi savainojis.

Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētāja pienākumus Zaharova vietā līdz šim pildīja viņa vietnieks Jānis Ādamsons (SC), bet no šodienas šos pienākumu sācis pildīt Vadims Baraņņiks (SC).

SC frakcijas priekšsēdētāja pienākumus patlaban pilda deputāts Maksims Tolstojs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas