Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

RD aicina pieteikt bērnus uz vietām pašvaldības pirmsskolu grupās privātajos bērnudārzos

Rīgas dome aicina vecākus pieteikt bērnus līdz 15.septembrim uz 347 brīvajām vietām pašvaldības finansētās pirmsskolas grupās, kas darbosies privātajos bērnudārzos, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes pārstāve Indra Vilde.

Lai paplašinātu pirmsskolas izglītības pieejamību, Izglītības, kultūras un sporta departaments bija izsludinājis konkursu, lai izvēlētos tās privātās izglītības iestādes, kuras ir gatavas veidot atsevišķas grupas un slēgt ar pašvaldību deleģēšanas līgumus par pirmsskolas izglītības pakalpojuma sniegšanu.

Vecāki var pieteikt bērnus šādās privātajās pirmsskolās:

pirmsskolas izglītības iestādē Aivija Salamandras ielā 4, Juglā, programmas apguvei no 3 gadu vecuma latviešu mācību valodā;

pirmsskolas izglītības iestādē Apelsīnu pasaka Prūšu ielā 81, Ķengaragā, programmas apguvei no pusotra gada vecuma latviešu un mazākumtautību valodā;

pirmsskolas izglītības iestādē Karlson Krēgermuižas ielā 2a, Juglā, programmas apguvei no pusotra gada vecuma latviešu un mazākumtautību valodā;

pirmsskolas izglītības iestādē Lotte Apes ielā 3a, Teikā, programmas apguvei no pusotra gada vecuma latviešu valodā;

pirmsskolas izglītības iestādē Zelta rasa Paltmales ielā 13, Pārdaugavā, programmas apguvei no pusotra gada vecuma mazākumtautību valodā.

Bērniem, kuri reģistrēti pašvaldības pirmsskolu rindā, piesakoties uz vietām šajās grupās līdz 15. septembrim, tiks ņemts vērā pirmreizējais reģistrācijas datums rindā uz pašvaldības pirmsskolām. Tā kā pakalpojums būs nodrošināts, bērns no rindas uz pašvaldības bērnudārzu tiks izslēgts. Savukārt, ja uz minētajām vietām pieteiks mazuļus, kuri nestāv rindā pašvaldības pirmsskolās, pieteikumus sistematizēs pēc faktiskā pieteikšanas laika. Vecākiem, kuri izvēlēsies šīs grupas, būs jāmaksā tikai par ēdināšanu, kā tas ir pašvaldības bērnudārzos.

Tāpat vecākiem ir iespēja apskatīt iestādes klātienē, iepriekš sazinoties ar pirmsskolas vadītāju.

Iesniegumus pieņems līdz 15. septembrim elektroniski www.eriga.lv, kā arī Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centros vai Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Klientu apkalpošanas centrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas