Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

RD uzdod vietām nodrošināt gājēju kustību remontdarbu laikā Brīvības ielā

Pēc sociālajos tīklos saceltās neapmierinātības par Brīvības ielas nepieejamību gājējiem Rīgas dome remontdarbu veicējiem ir uzdevusi vietām nodrošināt gājēju kustību.

Virzienā uz Teiku būvdarbu veicējiem uzdots nodrošināt gājēju kustību no Gaisa tilta līdz gājēju tunelim pa ielas labo pusi. Tālāk gājējiem ieteikts izmantot tuneli, lai šķērsotu ielu, un pārvietošanās būs nodrošināta pa ielas kreiso pusi. Būvdarbu laikā gājējiem jārēķinās ar neērtībām, proti, šķembām klātu segumu.

Saistībā ar Brīvības ielā notiekošajiem ceļu seguma remontdarbiem, kuru laikā paredzēts veikt arī šķembu ieklāšanas un sablīvēšanas darbus uz ielas ietvēm, no šodienas gaidāmi pārvietošanās ierobežojumi gājējiem, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Pēc būvdarbu veicēju novērtējuma, visneērtākais posms gājējiem būvdarbu laikā ir posms no Gaisa tilta līdz Gustava Zemgala gatvei, kur ietve ir apvienota ar veloceļu. Tāpat būtiski apgrūtināta gājēju pārvietošanās ir pazemes inženierkomunikāciju remontdarbu dēļ, kuri notiek paralēli ietves seguma nomaiņas darbiem.

Rīgas dome aicina visus satiksmes dalībniekus būvdarbu laikā rūpīgi sekot līdzi ceļa zīmēm un norādēm, kā arī ar sapratni izturēties pret īslaicīgajiem ierobežojumiem. Būvdarbu laikā kā autovadītājiem, tā arī velobraucējiem un gājējiem jārēķinās ar ierobežojumiem, satiksmes sablīvējumiem un papildus ceļā pavadīto laiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas