Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Reinbahs ieradies darbā RD Satiksmes departamentā

Bijušais Rīgas domes Satiksmes departamenta vadītājs Vitālijs Reinbahs otrdien ieradies darbā un sācis pildīt Pasažieru pārvadājumu pārvaldes Kontroles dienesta vecākā kontroliera pienākumus, aģentūrai LETA apstiprināja departamenta pārstāve Ahuna-Ozola.

Reinbaha pienākumos ietilpst kontrolēt pasažieru un kravas pārvadājumus Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā, kontrolēt taksometru un velorikšu pārvadājumus atbilstoši normatīvajiem aktiem, kā arī vadīt dažādas kontroles darba grupas.

Rīgas mērs Nils Ušakovs (S) Reinbahu darbā atjaunoja 18.martā. Pēc Ušakova paustā, atbilstoši Darba likumā noteiktajām darba devēja tiesībām, Reinbahs ir norīkots uz diviem mēnešiem citā amatā departamenta iekšienē. Viņš piebilda, ka tiesa savā lēmumā neesot vērtējusi Reinbaha atstādināšanas apstākļus, kā arī neesot lietu izskatījusi pēc būtības.

Ušakovs uzsvēra, ka par departamenta tālāko darba organizāciju tiks lemts tuvākajā laikā, ievērojot tiesas lēmumu, Darba likuma prasības un vienlaicīgi rūpējoties par departamenta darbu kopumā, ņemot vērā visus pienākumus, kas saistīti ar jauno ielu remontdarbu sezonas sākumu.

"Es uzskatu, ka tas ir mēģinājums mani morāli salauzt, parādīt, kur ir mana vieta," Ušakova rīcību telekanālā LNT komentēja Reinbahs, paužot, ka ir gatavs turpināt "cīņu" ar domi, lai arī citiem parādītu, ka par savām tiesībām ir jācīnās neatkarīgi no tā, kādu amatu ieņem pāridarītāji.

Tāpat ziņots, ka ar Augstākās tiesas (AT) lēmumu 12.martā tika izbeigta tiesvedība saistībā ar Ušakova lēmumu par Reinbaha atlaišanu no Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora amata, aģentūrai LETA norādīja AT Komunikācijas nodaļas vadītāja Rasma Zvejniece.

No departamenta direktora amata Reinbahs tika atstādināts 2016.gadā.

 

Top komentāri

Latvijā labu darbu neatradīs
L
Ušakovu (Rīgas domi) viņš varbūt uzvarēja, bet tas kaut ko maksā. Un cena ir tāda, ka Latvijā viņš labu darbu vairs neatradīs. Tātad - vai nu pats par uzņēmēju, vai prom, prom, prom...
strādāt pret darba devēja gribu
s
Turēties pie krēsla pret darba devēja gribu, ir vismaz stulbi.
uzspiesta komanda
u
Ja darba devējs nevar izvēlēties komandu ar ko strādāt, tad no viņa nevajag gaidīt labus rezultātus.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas