Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Rīgā līdz piektdienai būs slēgta Sarkandaugavas dzelzceļa pārbrauktuve

Rīgā no šodienas plkst.15 līdz piektdienas plkst.18 būs slēgta dzelzceļa pārbrauktuve Tilta ielā, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļā.

Šajā laikā notiks pārbrauktuves seguma atjaunošanas darbi.

Par darbu veikšanu atbildīgajiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, operatīvā transporta satiksmi, kā arī sabiedriskā transporta satiksmi un izvietot pieturvietās informāciju par izmaiņām maršrutos.

Kā aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme", šajā laikā būs izmaiņas 2., 11. un 24. autobusa maršrutā.

2. un 24. autobusa maršruts tiks sadalīts divās daļās - no Abrenes ielas līdz 3. trolejbusa galapunktam "Sarkandaugava" un no Meža prospekta līdz Vecmīlgrāvim, Mangaļsalai. Pasažieriem starp maršruta daļām jāpārsēžas, šķērsojot pārbrauktuvi ar kājām.

Virzienā no Abrenes ielas 2. un 24. autobuss kursēs pa maršrutu līdz Tilta ielai, tālāk pa Tilta ielu līdz 3.trolejbusa galapunktam "Sarkandaugava" un tālāk pa maršrutu līdz Abrenes ielai.

Virzienā no Vecmīlgrāvja, Mangaļsalas 2. un 24. autobuss kursēs pa maršrutu līdz Meža prospektam, tālāk pa Meža prospektu līdz 48. autobusa galapunktam "Sarkandaugava" un tālāk pa maršrutu līdz Vecmīlgrāvim, Mangaļsalai.

11. autobusa maršruts tiks novirzīts pa apvedceļu - pa jauno Daudersalas pārvadu, nekursējot gar pieturvietām "Viestura prospekts 97", "Muzejs Dauderi", "Viestura prospekts", "Meža prospekts", "Sarkandaugava" (virzienā uz centru). 

Pasažieriem, kuri no Sužiem un Jaunciema vai no centra vēlas sasniegt šīs pieturas, jāpārsēžas 2. vai 24. autobusā to kopīgajās pieturvietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas