Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Rīgas būvvalde atļauj sākt defektu novēršanu vēl divos Stradiņa slimnīcas jaunajos korpusos

Izvērtējot iesniegtos dokumentus, Rīgas pilsētas būvvalde šodien atļāvusi sākt defektu novēršanas darbus arī Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas A korpusa pirmajā un otrajā blokā, informē būvvaldes vadītājs Inguss Vircavs.

Līdz ar to defektu novēršanas darbi atļauti visā jaunbūvē, kurā ir pavisam četri bloki.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Stradiņa slimnīcas pārstāve Lāsma Sīle, šodien būvnieki saņēmuši atļauju defektu novēršanas darbu sākšanai. Savukārt sestajā blokā un energoblokā defektu novēršanas darbi drīzumā tiks pabeigti.

Rīgas pilsētas būvvalde 16.aprīlī atļāva sākt konstatēto defektu novēršanas darbus Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas A korpusa jaunbūves 6.blokā un energoblokā, aģentūrai LETA apliecināja būvvaldes pārstāve Ilze Žūka.

Tikai pēc konstatēto defektu novēršanas būvdarbu fiziskas pārbaudes dabā, kā arī to atbilstības darbu veikšanas projektiem un izpilddokumentācijas izvērtēšanas, kas ļautu būvvaldei pārliecināties par veikto būvdarbu kvalitāti un atbilstību autora paredzētajiem defektu novēršanas tehniskajiem risinājumiem, būvvalde varētu lemt par atļauju atsākt būvdarbus Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā.

Kā ziņots, konstatēto deformāciju dēļ kopš 11.februāra Rīgas pilsētas būvvalde apturēja Stradiņa slimnīcas jaunā korpusa būvniecību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas