Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Rīgas svētku laikā no ceturtdienas būtiski satiksmes ierobežojumi

Rīgas svētku laikā tiks būtiski ierobežota satiksme pilsētas centra ielās. Jau no 16. augusta plkst. 5 līdz 20. augusta plkst. 15 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, vēsta Rīgas dome.

No 16. augusta plkst. 5 līdz 20. augusta plkst. 15 tiks slēgta 11. novembra krastmalai paralēlā iela, posmā no Jaunielas līdz Poļu gātei, un Bīskapa gāte (arī velorikšām, elektromobiļiem un zirgu pajūgiem).

Satiksme tiks slēgta 18. augustā no plkst. 7 līdz plkst. 20 Eksporta ielā, posmā no Elizabetes ielas līdz Muitas ielai (izņemot transportlīdzekļus, kuriem nepieciešams iekļūt un izkļūt no Rīgas pasažieru ostas).

Tostarp no 16. augusta plkst. 9 līdz 19. augusta plkst. 20 tiks slēgta satiksme uz AB dambja, bet no 18. augusta plkst. 5 līdz 19. augusta plkst. 20 - Reformācijas laukumā pie Sv. Pētera baznīcas no Kungu ielas puses (izņemot ēku Kaļķu ielā 2, Grēcinieku ielā 11, Skārņu ielā 7 iedzīvotājiem).

Tāpat 18. augustā no plkst. 21 līdz plkst. 24 tiks slēgta apgriešanās vieta 11. novembra krastmalā, virzienā uz Kaļķu ielu, bet 17. augustā no plkst. 17 līdz plkst. 23 tiks slēgta satiksme Ata ielā, posmā no ēkas Ata ielā 5 līdz Jāņa Asara ielai (izņemot uzņēmumu (kuri atrodas Ata ielas slēgtajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie uzņēmuma).

Tāpat no 16. augusta plkst. 5 līdz 20. augusta plkst. 15 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielā, posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, un Doma laukumā, posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

Vienlaikus 18. augustā no plkst. 23 līdz plkst. 23.15 nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot sabiedriskā transporta satiksmi):

13. janvāra ielā, posmā no Raiņa bulvāra līdz 11. novembra krastmalai;

11. novembra krastmalā, posmā no 13. janvāra ielas līdz Akmens tiltam;

Uzvaras bulvārī, posmā no Valguma ielas līdz Akmens tiltam;

pāri Akmens tiltam.

Tāpat tiks slēgta gājēju satiksme no 16. augusta plkst. 9 līdz 19. augusta plkst. 20 uz AB dambja.

Pils ielā, posmā no Miesnieku ielas līdz Doma laukumam, tiks organizēta transportlīdzekļu satiksme.

Tostarp no 15. augusta plkst. 20 līdz 20. augusta plkst. 15 būs aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana 11. novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, kā arī 11. novembra krastmalas paralēlajā ielā, posmā no Jaunielas līdz Poļu gātei, un Bīskapa gātē.

Tāpat tiks aizliegts apstāties un stāvēt no 17. augusta plkst. 20 līdz 19. augusta plkst. 23 Kaļķu ielā, posmā no 11. novembra krastmalas līdz Rātslaukumam (RTU autostāvvieta).

Ierobežojumi noteikti arī 18. augustā no plkst. 8 līdz plkst. 23 Maskavas ielā, posmā no ēkas Maskavas ielā 8 līdz ēkai Maskavas ielā 12 (ielas labajā pusē), no 17. augusta plkst. 7 līdz 20. augusta plkst. 22 - laukumā pie Rīgas Kongresu nama un 18. augustā no plkst. 11 līdz plkst. 18 - ceļā uz Spilves lidostu.

Tostarp no 15. augusta plkst. 10 līdz 19. augusta plkst. 20 tiks ierobežota visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijā starp Vanšu tiltu un Akmens tiltu.

18. augustā no plkst. 12 līdz plkst. 18 tiks aizliegts atrasties un tiks slēgta visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Pilsētas kanālā, posmā no Rīgas Brīvostas ēkas līdz Latvijas Nacionālajam teātrim, 19. augustā no plkst. 13 līdz plkst. 19 tiks aizliegts atrasties un tiks slēgta visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Pilsētas kanālā, posmā no Bastejkalna līdz Latvijas Nacionālajai operai, bet no 18. augusta plkst. 21. līdz 19. augusta plkst. 1 tiks slēgta visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijā starp Akmens tiltu un Vanšu tiltu. Kuģošanas līdzekļiem, kuriem piestātnes atrodas posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam, jāatrodas nekustīgi piestātnēs.

Kā arī Rīgas svētku pasākuma laikā no 17. augusta līdz 19. augustam tiks aizliegta velorikšu, alus velosipēdu un zirgu pajūgu satiksme Vecrīgas teritorijā un 11. novembra krastmalā.

Neskaidrību gadījumā iedzīvotāji aicināti zvanīt uz Satiksmes vadības centra bezmaksas informatīvo tālruni 80003600.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas