Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Rīgas svētku laikā sabiedriskais transports un pašvaldības stāvvietas šodien un rīt būs bez maksas

Sabiedriskais transports un pašvaldības stāvvietas Rīgas svētkos šodien un rīt būs bez maksas, informēja pašvaldības SIA Rīgas satiksme preses sekretārs Viktors Zaķis.

Rīgas svētku laikā sabiedriskā transporta maršrutos būs izmaiņas, tiks norīkoti papildu reisi un veiktas citas izmaiņas, lai nodrošinātu ērtu pilsētas iedzīvotāju un viesu nokļūšanu pasākumu norises vietās.

Iedzīvotāji un pilsētas viesi autobusus, trolejbusus un tramvajus šodien un rīt, 19.augustā, varēs izmantot bez maksas, izņemot nakts transportu, minibusus un retro tramvaju. Tāpat bez maksas varēs izmantot visas autostāvvietas, kuras apsaimnieko Rīgas satiksme.

Ņemot vērā to, ka Rīgas pilsētas svētkos paredzēta ļoti plaša izklaides programma, arī izmaiņu sabiedriskā transporta kustības sarakstos ir ļoti daudz. Papildu reisi un izmaiņas maršrutos tiks veiktas atbilstoši svētku norises vietām. Ar papildu reisu sarakstiem iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā, sabiedriskā transporta galapunktos, kā arī lielākajās pieturvietās, kas izvietotas pilsētas centrā.

Saistībā ar Aviācijas svētkiem lidlaukā Spilve 18.augustā no plkst.10 līdz 20 un 19.augustā no plkst.10 līdz 18 tiks organizēta autobusu kustība maršrutā Daugavgrīvas iela-lidlauks Spilve.

Saistībā ar Kalpaka bulvāra slēgšanu posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Elizabetes ielai laikā no plkst.11.30 līdz 13.30 būs izmaiņas atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos. 2. un 24.maršruta autobusi kursēs uz centru pa maršrutu līdz Elizabetes ielai, tālāk pa Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri, Raiņa bulvāri un tālāk pa maršrutu. No centra kursēs pa maršrutu līdz Brīvības bulvārim, tālāk pa Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Bruņinieku ielu, Sporta ielu, Skanstes ielu, Hanzas ielu, Pulkveža Brieža ielu un tālāk pa maršrutu. 20.maršruta autobusi no Pļavniekiem kursēs pa maršrutu līdz Bruņinieku ielai, tālāk pa Bruņinieku ielu, Sporta ielu, Skanstes ielu, Hanzas ielu, Pulkveža Brieža ielu un tālāk pa maršrutu. Uz Pļavniekiem kursēs pa maršrutu līdz Hanzas ielai, tālāk pa Hanzas ielu, Stabu ielu un tālāk pa maršrutu.

1.trolejbusa maršruts šodien būs slēgts, bet 19.maršruta trolejbusi no galapunkta Ziepniekkalns kursēs pa maršrutu līdz Inženieru ielai, tālāk pa Inženieru ielu, Raiņa bulvāri un atpakaļ. No galapunkta Pētersalas iela maršruts būs slēgts. 24.maršruta trolejbusi no AS Dzintars kursēs pa maršrutu līdz Inženieru ielai, tālāk pa Inženieru ielu, Raiņa bulvāri un atpakaļ. No galapunkta Pētersalas iela maršruts būs slēgts. 200.minibuss virzienā uz Vecdaugavu kursēs pa maršrutu līdz Brīvības bulvārim, tālāk pa Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Bruņinieku ielu, Sporta ielu, Skanstes ielu, Hanzas ielu, Pulkveža Brieža ielu un tālāk pa maršrutu.

Gadījumā, ja rīt, 19.augustā, no plkst.22.30 līdz plkst.23.15 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme pāri Akmens tiltam, būs izmaiņas arī 22.autobusa maršrutā. Tad tas kursēs pa maršrutu līdz 13.janvāra ielai, tālāk pa 13.janvāra ielu, 11.novembra krastmalu, Krasta ielu, Salu tiltu, Mūkusalas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri un tālāk pa maršrutu.

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos Twitter, Facebook, Draugiem.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas