Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

RNP pieslēdzis apkuri pirmajai daudzdzīvokļu dzīvojamai mājai

Pašvaldības SIA Rīgas namu pārvaldnieks (RNP) šī gada 29.septembrī pieslēdzis apkuri pirmajai daudzdzīvokļu dzīvojamai mājai Dzirnavu ielā, Rīgā, aģentūru LETA informēja RNP Komunikācijas nodaļas projektu vadītāja Santa Vaļuma.

Dzīvokļu īpašnieku kopība savlaicīgi pieņēma lēmumu par ātrāku apkures pieslēgšanu, kā arī lēmumā norādīja apkures pieslēgšanas vēlamo datumu.

Dzīvojamo māju dzīvokļu īpašnieku kopība vai kopīpašnieku pilnvarotais pārstāvis var pieņemt lēmumu par apkures pieslēgšanu kopīpašnieku noteiktā datumā, pieņemot atbilstošu kopības lēmumu, turklāt pārliecinoties par to, ka mājas dzīvokļu īpašnieki ir norēķinājušies par dzīvojamā mājā saņemtajiem siltumenerģijas pakalpojumiem aizvadītajā apkures sezonā. Kopības lēmumu iespējams iesniegt jebkurā RNP klientu apkalpošanas centrā, kā arī iesūtīt pa pastu.

RNP ir Latvijas lielākais namu apsaimniekošanas uzņēmums. Tas tika izveidots, apvienojot 15 pašvaldības namu pārvaldīšanas kapitālsabiedrības, lai nodrošinātu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanu pēc vienotiem principiem un uzlabotu pašvaldības kā dzīvojamo māju pārvaldnieka sniegto pakalpojumu kvalitāti. Uzņēmums apsaimnieko teju 4300 ēkas, kurās pakalpojumus saņem gandrīz 170 000 klientu.

Top komentāri

Juhans
J
Apkure sen bija pieslēgta, vakar tikai siltumu ielaida.
Nilis Ausainis.
N
Taja maja dzivo es ,un Amerikanis.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas