Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs
Ilustratīvs attēls

Saistībā ar remontdarbiem Valdemāra ielā būs izmaiņas atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos

No 2.septembra saistībā ar asfalta ieklāšanu Krišjāņa Valdemāra ielā būs izmaiņas atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos, aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA Rīgas satiksme preses sekretārs Viktors Zaķis.

Izmaiņas būs spēkā no sestdienas plkst. 22 līdz svētdienas plkst.8 Krišjāņa Valdemāra ielā posmā no Aristida Briāna ielas līdz Zirņu ielai.

3.maršruta trolejbusi un 11.maršruta autobusi virzienā no pilsētas centra kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Sporta ielu, Skanstes ielu, Zirņu ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. Slēgtas pieturvietas "Aristida Briāna iela", "Alojas iela" un "Ēveles iela".

Galapunkta "Abrenes iela" un "Centrāltirgus" virzienā 3.maršruta trolejbusi un 11.maršruta autobusi kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Zirņu ielu, Skanstes ielu, Sporta ielu, Vesetas ielu, Hanzas ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. Slēgtas pieturvietas "Ēveles iela", "Palīdzības iela" un "Bruņinieku iela".

Transportlīdzekļi izmainītajā maršrutā pieturēs visās pieturvietās, tai skaitā Sporta ielā un Zirņu ielā izvietotajās pagaidu pieturvietās.

Rīgas satiksme vērš uzmanību, ka 3.septembrī būs arī izmaiņas atsevišķiem trolejbusu reisiem, kuri izbrauc no 1.trolejbusu parka. Piemēram, 5.maršruta trolejbuss uz Daugavas stadionu izbrauks plkst. 6.36, trolejbuss brauks pa Ganību dambi, Pulkveža Brieža ielu, Elizabetes ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. 5.maršruta trolejbuss uz Paula Stradiņa slimnīcu izbrauks plkst. 6.42, trolejbuss brauks pa Ganību dambi, Pulkveža Brieža ielu, Kalpaka bulvārī, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. Savukārt 22.maršruta trolejbuss uz Centrālo staciju izbrauks attiecīgi plkst.5.44, 5.58, 6.12 un 6.26, trolejbuss brauks pa Ganību dambi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas