Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Sestdien Rīgā notiks specializētā izstāde par ārzemju izglītības iespējām

Sestdien, 24. martā viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija konferenču centrā no plkst.10 līdz 17 notiks specializētā izstāde Days of International Education (Starptautiskās izglītības dienas), kurā bez maksas ikviens interesents varēs uzzināt par izglītības iespējām ārzemēs.

Vairāk kā 80 dalībnieku prezentēs dažādas mācību iespējas vairāk kā 100 mācību iestādēs dažādās pasaules valstīs - ārvalstu universitātēs un biznesa skolās, privātās un valsts vidusskolās un profesionālajās koledžās, labākajās valodu nometnēs skolēniem vecumā no 7 līdz 18 gadiem un starptautiskajās angļu valodas skolās jauniešiem un pieaugušajiem.

Izglītības iestādes piedāvās visdažādākās programmas jebkuram vecumam un dažādiem mērķiem: vidējā un profesionālā izglītība, bakalaura un maģistra programmas, MBA, tālmācības iespējas, dažādi angļu valodas kursi Lielbritānijā, Īrijā, ASV, Kanādā un citās valstīs, kā arī labākās izvēles iespējas vasaras brīvlaikam ārzemēs.

Izstādē būs iespēja iegūt informāciju no pasaulē atzītu izglītības iestāžu pārstāvjiem - no Lielbritānijas, Dānijas, Somijas, Portugāles, Kipras, Ķīnas, Nīderlandes, Spānijas, Šveices, ASV, Kanādas, Austrālijas, Itālijas, Čehijas, Vācijas un citām valstīm. Tajā piedalīsies tādas izglītības iestādes kā University of Glasgow, IE Business SchoolPolimodaWimbledon School of English, Bromsgrove School un Cardiff Sixth Form College, Bede’s School, kā arī daudzas citas. Izstādē varēs uzzināt arī par vasaras angļu valodas nometnēm Academic Summer (Londonā, Kembridžā, Bristolē) un vienu no labākajām angļu valodas skolām no Kanādas - Global Village English Centre.

Vadošās izglītības aģentūras un angļu valodas centra Meridian Group vadītāji un speciālisti izstādē informēs par uzņemšanas procesu ārvalstu skolās, koledžās un universitātēs, angļu valodas kursiem Rīgā un Ventspilī, skolēnu vasaras programmām, ieskaitot vasaras grupu braucienus uz Lielbritāniju, Portugāli, ASV uz Maltu, savukārt Baltic Council for International Education prezentēs starptautiskos eksāmenus un testus Latvijā (IELTS, Cambridge English, Aptis), iestāšanās testus Lielbritānijas privātajās skolās (BUSSATS, Ukiset) un sniegs informāciju par studentu kredītiem, stipendijām, īpašajiem piedāvājumiem un bezmaksas izglītības iespējām.

Starptautiskās izglītības izstāde ir viena no lielākajām specializētajām izglītības izstādēm Eiropā. Izstādes ietvaros notiks arī dažādi semināri un prezentācijas ar ārvalstu izglītības iestāžu pārstāvju piedalīšanos. Plašāku informāciju par gaidāmo notikumu iespējams uzzināt Baltic Council mājaslapā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas