Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Šlesers: Tērbatas iela kļūs par gājēju ielu neatkarīgi no iedzīvotāju domām

Rīgas pašvaldība nolēmusi sākt publisko apspriešanu Tērbatas ielas pārveidei par gājēju ielu. Vicemēra Aināra Šlesera (LPP/LC) teiktais liecina, ka tā par tādu kļūs neatkarīgi no iedzīvotāju viedokļa. “Mēs nesākam publisko apspriešanu, lai šo projektu noraidītu,” šodien sacīja A.Šlesers Investīciju un uzņēmējdarbības veicināšanas padomē, kurā viņš ir vadītājs.

Gājēju iela varētu sākties Tērbatas ielas krustojumā ar Elizabetes ielu un turpināties līdz Lāčplēša ielai. Pakāpeniski gājēju ielu plānots pagarināt līdz Vidzemes tirgum vai pat vēl tālāk.

Pilsētas galvenais arhitekts Jānis Dripe gājēju ielas izveidi vērtē pozitīvi, taču uzsver, ka būs jāsaglabā autotransporta kustība šķērsojošās ielās.

A.Šlesera vadītā padome jautājumu par gājēju ielu pilsētas centrā izskatīja jau otro reizi. Pirmajā reizē pēc A.Šlesera iniciatīvas pašvaldībā tika sākta diskusija, kuru no ielām varētu izveidot par gājēju iela un nolemts, ka piemērotākā tam būtu Tērbatas iela. Pēc vicemēra domām, šāds statuss ļautu ielā attīstīt uzņēmējdarbību.


Top komentāri

Valdis
V
neatkarīgi no iedzīvotāju domām... Paziņojums atbilstošs intelekta līmenim. Uzreiz var redzēt, ka cilvēciņam trūkst elementāras augstākās izglītības.
KLM
K
Akadēmiķim, kreiso zinātņu doktoram nu galīgi sakāpis galvā - neatkarīgi no iedzīvotāju domām !
terbata
t
Pārsteidzoši, cik bezspēcīga ir kļuvusi sabiedrība pret Rīgas "šleserizāciju". Arī tas, cik nekaunīgs atļaujas būt šis kungs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas