Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Šovakar atjaunos karstā ūdens padeve Vecmīlgrāvī, Ziepniekkalnā un Torņkalnā

Pabeidzot siltumtīklu drošības pārbaudes, šovakar tiks atjaunota karstā ūdens padeve Vecmīlgrāvī, Ziepniekkalnā un Torņkalnā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā Rīgas siltums.

Nopietnākie defekti siltumtīklos, kas ietekmēja karstā ūdens piegādi Vecmīlgrāvī, jau esot novērsti, bet vēl turpinās siltumtīklu apsekošana Ziepniekkalnā un Toņkalnā. 

"Apsaimniekotājiem dota atļauja pieslēgt siltummezglus un atjaunot ēkās karstā ūdens padevi, tādējādi karstais ūdens lielākajai daļai šo apkaimju iedzīvotājiem būs pieejams jau šodienas vakarā," informē uzņēmuma Siltumtīklu departamenta vadītājs Jānis Mezītis.

Pārbaudes laikā konstatēti četri bojājumi siltumtīklos. Bojājumu novēršanai sākti remontdarbi.

Pārbaudes tiek veiktas, lai savlaicīgi atklātu vājās vietas siltumtīklos un samazinātu risku iedzīvotājiem ziemas mēnešos palikt bez karstā ūdens un apkures.

Jau vēstīts, ka "Rīgas siltums" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2021.gada 1.oktobra līdz 2022.gada 30.septembrim, bija 216,309 miljoni eiro, kas ir par 47,7% vairāk nekā iepriekšējā periodā, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājusies par 70,8% - līdz 1,57 miljoniem eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kompānijas kapitālā 49% pieder Rīgas domei, 48,99% - Latvijas valstij, 2% - SIA "Enerģijas risinājumi. RIX", bet "Latvenergo" pieder 0,005% akciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas