Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Tirdzniecības centra Origo jaunajā ēkā apmeklētājiem atvērti trīs stāvi

Pēc būvdarbiem tirdzniecības centra Origo jaunajās telpās atvērti trīs stāvi, aģentūrai LETA pastāstīja Norvēģijas uzņēmuma Linstow, kura meitaskompānija SIA Linstow Center Management Latvijā pārvalda tirdzniecības centrus Alfa, Mols un Origo, pārstāve Ilze Aizsila.

Savukārt jaunatvērtā biznesa centra Origo One biroju telpas pirmie nomnieki sāks izmantot aprīļa vidū. 

Viņa sacīja, ka Linstow Center Management, izpildot saistības pret nomniekiem, jauno Origo ēku apmeklētājiem atvēra otrdien, 31.martā, pēc tās pieņemšanas ekspluatācijā. Tirdzniecības centra paplašinātās ēkas atvēršana ir saskaņota ar visiem atbildīgajiem dienestiem. 

Savukārt, rūpējoties par apmeklētāju un Origo darbinieku veselību un drošību, atceltas visas plānotās mārketinga un reklāmas aktivitātes cilvēku piesaistei, kā arī līdz rudenim atcelta objekta svinīgā atklāšana, aicinot cilvēkus neapmeklēt tirdzniecības centru bez īpašas vajadzības, viņa skaidroja.

Pēc Aizsilas sacītā, apmeklētājus aicina ievērot piesardzības pasākumus Origo apmeklējuma laikā. Tāpat arī vairāki pakalpojumu sniedzēji un veikali Covid-19 pandēmijas uzliesmojuma laikā jaunajā ēkā darbību nesāks. Savukārt Origo A ēka joprojām ir slēgta rekonstrukcijas darbu dēļ, kas norisināsies līdz šā gada rudenim. 

Izvērtējot visus apstākļus, papildu valsts institūciju noteiktajām piesardzības prasībām un ieteikumiem, Origo jaunajā ēkā darbinieku, nomnieku un apmeklētāju veselības drošībai ir ieviesti arī papildu drošības un higiēnas pasākumi, sacīja Aizsila.

Jau ziņots, ka tirdzniecības centra Origo paplašināšanai Linstow uzbūvējis jaunu ēku blakus esošajā zemes gabalā Satekles ielā 2b, Rīgā. Ēkas pirmajos trijos stāvos būs tirdzniecības centrs, savukārt ceturtajā līdz sestajā stāvā 11 500 kvadrātmetru platībā top biznesa centrs Origo One, kurā atradīsies funkcionāli un transformējami A klases biroji, kas papildinās Origo veikalu un pakalpojumu piedāvājumu. 

Kopējās investīcijas projektā ir 72 miljoni eiro.

Biznesa centra Origo One arhitekti ir Arcade, ko veido Depo projekts, kā arī Jensen Consult un Arhis inženieri. Interjera dizainu veidoja Xcelsior. Būvdarbus veic SIA Skonto būve. Biznesa centra Origo One iznomāšanu veic Colliers International.

Linstow Center Management reģistrēta 2004.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1 162 486 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Norvēģijas uzņēmums Linstow. Linstow apsaimnieko un attīsta Latvijas tirdzniecības centrus Alfa, Origo un Mols, kā arī lielāko tirdzniecības centru Igaunijā - Ülemiste.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas