Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Tuvākajā laikā Rīgā neplāno būvēt jaunas pirmsskolas

Tuvākajā laikā Rīgā netiek plānots izbūvēt jaunas pirmsskolas vai iekārtot pirmsskolas izglītības nodrošināšanas vajadzībām jaunas telpas.Kā intervijā aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs (GKR), departaments no Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta nav saņēmis informāciju, ka pašreiz pilsētā būtu izteikta nepieciešamība pēc jaunām pirmsskolām - amatpersonas vienojušās "sākumā sakārtot to, kas ir".

Vienlaikus Burovs atzina, ka izglītības iestāžu remonts Rīgā, visticamāk, nekad neapsīks."Izglītības iestādēm ir vislielākās investīcijas, bet tas tā bijis vienmēr. Rīgā ir 350 izglītības objekti, kas ir liels teritorijas apjoms. Es negribu teikt to frāzi - Rīga nekad nebūs gatava, man pašam tā ļoti nepatīk, lai gan situācijai atbilst. Es nekad neesmu skaitījis, cik vajag miljonu, lai visu pabeigtu. Man liekas, tā ir utopija runāt par to, jo cilvēkam vienmēr būs par maz. Jums ir mētelis, bet jūs ieraugāt kažoku, sagribat to..." skaidroja Burovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas