Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ušakova un Amerika vietā Rīgas domē darbu varētu sākt Jermoloviča un Ivanovs

No amata atstādinātajam Rīgas mēram Nilam Ušakovam (Saskaņa) un bijušajam vicemēram Andrim Amerikam (GKR) dodoties uz Briseli, viņu vietas pašvaldībā varētu ieņemt nodibinājuma Rīgas tūrisma attīstības birojs (RTAB) bijusī valdes locekle Vita Jermoloviča un AS Rīgas starptautiskā autoosta valdes loceklis Ivans Ivanovs.

Jermoloviča, kura ir iesaistīta skandālā par pašvaldības līdzekļu izšķērdēšanu RTAB, patlaban ir pirmā rindā uz vienu no deputāta amata vietām. 2017.gada pašvaldības vēlēšanās viņa startēja no partiju Saskaņa un Gods kalpot Rīgai apvienotā saraksta, startu vēlēšanās noslēdzot 36.vietā.

Pēc viņas sarakstā ierindojies Ivanovs, kurš minētajā sarakstā kandidēja ar 33.numuru, bet finišēja 37.vietā.

Kā ziņots, vislielāko atbalstu - ap 26,2% - EP vēlēšanās saņēmusi Jaunā Vienotība, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Par Saskaņu nobalsojuši aptuveni 17,5% vēlētāju, bet par nacionālo apvienību Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK - ap 16,4% vēlētāju. Apvienību Attīstībai/Par! atbalstījuši ap 12,4% vēlētāju, bet partiju Latvijas Krievu savienība - ap 6,3% balsstiesīgo.

Attiecīgi JV, Saskaņa un VL-TB/LNNK varētu iegūt pa diviem mandātiem EP, bet AP un LKS - pa vienam.

Zaļo un zemnieku savienība saņēmusi 5,3% vēlētāju atbalstu, taču varētu neiegūt mandātu EP. Tuvu 5% robežai ir arī Latvijas Reģionu apvienība un Jaunā konservatīvā partija.

Top komentāri

Jurists
J
Atlaist Rīgas Domi un Jaunas vēlēšanas lūdzu, pirms tam rūpīgi izvērtējot kandidātu saistību ar korupcijas skandāliem. Jā ir kaut mazākā aizdomu ēna- nepielaist
eironene
e
Jermoloviča tak nupat no izolatora! Kas notiek?
Bez vārda..
B
Diemžēl paši Latvijas valsts iedzīvotāji nobalso un palaiž lielākos afēristus un krāpniekus tur, kur viņi varēs darīt savus "darbus" tālāk un LV tur vairs neko neizdarīs.. Un tikai pie mums ir tikpat "godīga" likumvara kā Krievijā, ka lielie zagļi tiek lielos amatos un dzīvo tālāk, bet tantiņa ar zaptes burku maksā sodus un sēž aiz restēm.. :/
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas