Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Vairākās Rīgas ielās plānoti satiksmes ierobežojumi

Rīgas dome informē par plānotajiem satiksmes ierobežojumiem Salaspils ielā, Lāčplēša ielā, Daugavgrīvas ielā, Pulka ielā un Vecrīgā.

Ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves dēļ no 13. līdz 31. aprīlim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Pulka ielas posmā no Daugavgrīvas ielas līdz ēkai Pulka ielā 8. Tāpat no 13. līdz 21. aprīlim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Daugavgrīvas ielas un Mazā Ūdens ielas krustojumā. Par darbu veikšanu atbild SIA Ostas celtnieks.

Savukārt sakarā ar celtņa demontāžas darbiem no 14. līdz 15.aprīlim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Lāčplēša ielas posmā un virzienā no Brīvības ielas līdz Baznīcas ielai. Par darbu veikšanu ir atbild SIA Enfort.

Sakarā ar daudzfunkcionālā centra Akropole būvniecības darbiem no 14. līdz 18. aprīlim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Salaspils ielas posmā no ēkas Salaspils ielā 4A līdz ēkai Salaspils ielā 6k-1. Tāpat no 21. līdz 22 .aprīlim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Salaspils ielas posmā no ēkas Salaspils ielā 6 k-1 līdz sabiedriskā transporta pieturvieta Ķengarags. Par darbu veikšanu atbild SIA Merks.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma un operatīvā transporta satiksmi.

Filmēšanas laikā Vecrīgā tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, izņemot filmēšanas tehniskos transportlīdzekļus un transportlīdzekļus ar speciālām izsniegtām atļaujām: 13. aprīlī no plkst.6 līdz plkst.20 Amatu ielā (pie Lielās ģildes ēkas); no 14. aprīļa plkst.22 līdz 15. aprīļa plkst.13 Teātra ielas posmā no Vaļņu ielas līdz Kalēju ielai; no 14. aprīļa plkst.22 līdz 15. aprīļa plkst.13 Teātra ielas posmā no Aspazijas bulvāra līdz Vaļņu ielai (laukums pie viesnīcas Kempinsky); no 15. aprīļa plkst.21 līdz 17. aprīļa plkst.22 Pēterbaznīcas ielas posmā no Kungu ielas līdz Skārņu ielai un Skārņu ielas posmā no Kaļķu ielas līdz Audēju ielai (nodrošinot piegādes transporta satiksmi). Īslaicīgi (uz laiku līdz 3 minūtēm) tiks slēgta gājēju satiksme: 13. aprīlī no plkst.8 līdz plkst.20 Amatu ielā (pie Mazās ģildes) un Meistaru ielā; 15. aprīlī no plkst.7 līdz plkst.13 Teātra ielā; 16. aprīlī no plkst.7 līdz plkst. 20 un 17. aprīlī no plkst.7 līdz plkst.20 Skārņu ielā un Pēterbaznīcas ielā. \

Veicot filmēšanas darbus, tiks izvietoti auto pacēlāji: 13. aprīlī no plkst.6 līdz plkst.20 Amatu ielā (pie Lielās ģildes ēkas); 16. aprīlī no plkst.6 līdz plkst.20 un 17. aprīlī no plkst. 6 līdz plkst. 20 Skārņu ielā pie krustojuma ar Jāņa ielu. No 14. aprīļa plkst.22 līdz 15. aprīļa plkst.13 tiks slēgtas autostāvvietas Vaļņu ielā 40 metrus garā posmā un virzienā no Teātra ielas.

Ņemt vērā, ka, veicot filmēšanas darbus, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis un izmantots papildu apgaismojums, kā arī filmēšanas darbu vajadzībām vairākās vietās tiks izvietotas teltis.

Meteoroloģisko apstākļu dēļ filmēšanas darbi var tikt pārcelti uz tuvāko iespējamo datumu.

Par filmēšanas darbu norisi atbild SIA Rīgas Filmu Studija.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas