Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Vienotība iesaka pārtraukt šķērdēt naudu Tērbatas gājēju ielas projektam

Rīgas domes bloka Vienotība deputāti vērsīsies Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejā ar aicinājumu lemt, vai Tērbatas iela ir veidojama par gājēju ielu vai – nav.

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) publiski jau ir izteicies, ka Tērbatas iela, iespējams, nav pati piemērotākā vieta Rīgā, ko pārveidot par gājēju ielu, taču septembra beigās Pilsētas attīstības komiteja jau nolēma atbalstīt līdzekļu piešķiršanu 39 320 latu apjomā projektam Tērbatas iela ar prioritāti gājējiem pirmā posma sagatavošana, skaidroja Olafs Pulks.

Vienotība deputāti uzskata, ka Tērbatas iela nav piemērota gājēju ielas izveidošanai un nav nepieciešams turpināt šķērdēt rīdzinieku naudu, turpinot šī jautājuma izpēti.

Vienotība atgādina, ka pērn par 19 110 latiem tika veikta izpēte par satiksmes organizāciju Tērbatas ielā, taču joprojām ir daudz sarežģītu jautājumu, piemēram, kā tiks organizēta satiksmes plūsma, kā iedzīvotāji varēs piebraukt savām dzīvesvietām, kā tiks nodrošināta Rīgas 40.vidusskolas darbība, u.c.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas