Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Visām "Sarkandaugavas" un "Mežciema namsaimnieka" pārziņā esošajām mājām tiek pieslēgta apkure

Visām namu apsaimniekošanas uzņēmumu "Sarkandaugava" un "Mežciema namsaimnieks" pārziņā esošajām dzīvojamajām mājām šodien tiek pieslēgta apkure, aģentūru LETA informēja Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) preses sekretāre Anna Kononova.

Šonedēļ pēc Ušakova iniciatīvas Finanšu un administrācijas lietu komitejā nolēma piešķirt overdraftu pašvaldības namu apsaimniekošanas uzņēmumiem, lai nekavējoties nodrošinātu apkuri Rīga mikrorajonos.

Rīgas pilsētas izpilddirektoram Jurim Radzevičam (LPP/LC) tika uzdots sekot līdzi situācijai un nodrošināt apkures pieslēgšanu.

LETA jau ziņoja, ka Ušakovs steidzamības kārtā nodeva izskatīšanai Finanšu un administrācijas lietu komitejā jautājumu par overdrafta piešķiršanu namu pārvaldēm.

Rīgas domes priekšsēdētājs uzsver, ka nevar pieļaut situāciju, ka aukstā laikā iedzīvotāji paliktu bez apkures. "Neskatoties uz esošajiem parādiem un nesaimniecisku iepriekšējo namu pārvaldnieku rīcību, pašvaldība gādās, lai rīdziniekiem nebūtu jācieš no aukstuma," apgalvoja Ušakovs.

Kā ziņots, aukstā laika dēļ Rīgā apkure vakar bija pieslēgta jau 78% jeb 5800 ēkām, aģentūrai LETA pastāstīja AS "Rīgas siltums" Informācijas daļas vadītāja Linda Rence.

Apkure pieslēgta 432 jeb 91,1% izglītības iestāžu un 82 ārstniecības iestādēm jeb 92,1% no kopējā šo iestāžu skaita, kā arī vairāk nekā 5000 privāto nedzīvojamo un dzīvojamo ēku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas