Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gailis: Par Ēlerti cilvēki nebalsos viņas īpašību dēļ

Daudziem izvēles trūkuma dēļ būs jābalso vai nu par Nilu Ušakovu, vai viņi vispār neies balsot, tā intervijā Neatkarīgajai atzina uzņēmējs un bijušais premjers Māris Gailis.

"Es esmu priecīgs, ka man šī grūtā izvēle nav jāveic, jo esmu deklarējies Talsu rajonā un jau zinu, par ko balsošu. Bet Rīgā man arī būtu problēma," sacīja uzņēmējs.

M.Gailis intervijā norādīja, ka Vienotības vizrītā Rīgas mēra amata kandidāte Sarmīte Ēlerte varētu būt laba līdere, bet esot daudz cilvēku, kuri atsevišķu viņas īpašību dēļ par S.Ēlerti nebalsos, kaut gan gribētu balsot par labējām partijām.

"Par savu iespējamo kandidēšanu aprunājos ar ģimeni, pats pārdomāju un nolēmu, ka man to nevajag. Lai gan teorētiski es domāju, ka ar mani saraksta priekšgalā ZZS Rīgā varētu tikt pāri 5%. Tā es uzdrīkstos teikt. Es vēl nebiju paguvis atteikt, kā ziņa par manu iespējamo kandidēšanu noplūda presei un Panorāma to paķēra pastāstīt. Par to dabūju arī savu veco draugu komentārus internetā, kas ir tādi pamatskolas līmeņa cilvēki, kas raksta glupības. Nav sakarīgu kritizētāju interneta vidē," atzina M.Gailis.

Jau ziņots, ka  Latvijas Zemnieku savienības (LZS) vairākas vadošas personas esot uzrunājušas M. Gaili kļūt par LZS Rīgas mēra amata kandidātu, taču viņš ir atbildējis negatīvi un nav piekritis šādam piedāvājumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē