Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Grūbe: Tas, vai Latvijā būs spēcīgs sabiedriskais medijs, ir atkarīgs no valdības lēmuma

Latvijas sabiedriskā medija (LSM) nākotne tagad ir atkarīga no valdības lēmuma, tā LSM prezentācijā norādīja Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) loceklis Gints Grūbe.

LSM koncepcija ir nosūtīta visām institūcijām, kas bija iesaistītas tās tapšanā. Kad no tām tiks saņemti atzinumi, koncepcija tiks nosūtīta Ministru kabinetam vai ministriju valsts sekretāriem.

Atbildot uz LR valdes locekļa Jāņa Sikšņa jautājumu, vai NEPLP nebiedē iespēja, ka valdība noraidīs plāna realizāciju tieši finansējuma dēļ, Grūbe uzsvēra, ka NEPLP vēlas redzēt spēcīgu sabiedrisko mediju un no esošā plāna neatkāpsies. Nacionālajā attīstības plānā 2014.-2020.gadam ir iekļauti izdevumi vienota sabiedriskā medija izveidei.

Kā ziņots, NEPLP 7.janvārī vienbalsīgi apstiprināja jaunā Latvijas sabiedriskā medija koncepciju, kas paredz piecu gadu laikā izveidot vadošo mediju Latvijā, apvienojot Latvijas Televīzijas (LTV), Latvijas Radio (LR) un interneta platformas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izglītība ļauj justies drošāk

Pamazām tuvojas mācību gada noslēgums, un, kā jau parasti maijā, aktualizējas temats par to, vai ir vērts doties studēt un kāda ir augstskolas diploma vērtība darba tirgū.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē