Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Kultūras ministre: Sabiedriskie mediji ir ceļā uz vienotu, kvalitatīvu mediju

Sabiedriskajam medijam ir jāuzņemas līdera loma nacionālās identitātes un kultūras stiprināšanā un atspoguļošanā, šodien iknedēļas tikšanās laikā ar Kultūras alianses pārstāvjiem sacīja kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende.

Viņa pauda pārliecību, ka laikā, kad sabiedriskie mediji ir ceļā uz vienotu, kvalitatīvāku mediju, Latvijas Televīzijas vadībai un raidījuma „100 grami kultūras” veidotājiem noteikti izdosies rast pieņemamu risinājumu, kas būs sabalansēts ar sabiedrības pieprasījumu pēc spēcīga kultūras medija.

6.jūnijā kultūras ministrei paredzēta jau iepriekš ieplānota tikšanās ar Latvijas Televīzijas vadību, kurā kā viens no darba kārtības punktiem iekļauts arī jautājums par to, kā Latvijas Televīzija plāno nodrošināt Elektronisko plašsaziņas līdzekļu nozares attīstības nacionālajā stratēģijā 2012.-2017.gadam iekļautās pamatnostādnes. Tajās teikts, ka ikviena elektroniskā medija pienākums ir veicināt valstisko apziņu, latviešu kultūras identitāti, Latvijas reģionālās identitātes un eiropeisko identitāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sabiedriskais medijs apmaldījies

Krievu valoda piecdesmit gadus Latvijā bija okupācijas valoda, kurā centās salauzt, pakļaut un rusificēt, bet pēdējos trīsdesmit gadus – galvenais simbols un protesta forma tiem, kuri ir nemierā...

Krievijas austrumu pagrieziens

Piektdien noslēdzas Krievijas līdera Vladimira Putina divas dienas ilgā oficiālā vizīte Ķīnā, kura vienlaikus bija arī simbolisks viņa pirmais brauciens uz ārvalstīm pēc piektās pārvēlēšanas v...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē