Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Liepiņš: Deputātes Cvetkovas izteikumi aizskar visu pārējo Saeimas deputātu godu un cieņu

Saeimas deputāts Valdis Liepiņš ir iesniedzis Saeimas Mandātu, ētikas un pieprasījumu komisijai jaunu iesniegumu ar lūgumu papildināt iepriekšējo iesniegumu saistībā ar deputātes Irinas Cvetkovas izteikumiem par Pilsonības likuma grozījumiem.

Jaunajā iesniegumā deputāts Liepiņš norāda, ka, piedaloties konferencē, Irina Cvetkova ir pārstāvējusi Latvijas Republikas Saeimu. Konferences darba kārtībā blakus deputātes Irinas Cvetkovas vārdam norādīts "Latvia, Member of Parliament" (Latvijas parlamenta loceklis).

Vienlaikus Valdis Liepiņš arī aicina „Saskaņas Centra” frakciju vērtēt I.Cvetkovas izteikumus un necensties aizbildināties ar vārda brīvību, jo kā to apliecina Satversmes tiesas prakse, tad vārda brīvību var ierobežot ar mērķi neaizskart citu personu godu un cieņu, kā arī gadījumos, kad tiek kurināts naids.

Jau ziņots, ka intervijā, kas publicēta portālā rubaltic.ru, deputāte Cvetkova Latvijas Republikas Saeimas pieņemtos grozījumus Pilsonības likumā saistīja ar neonacisma atdzimšanu Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nekad nesaki nekad

Daļā Lielbritānijas 2. maijā ir gaidāmas pašvaldību jeb vietējās vēlēšanas, kuras konservatīvo neveiksmes gadījumā draud ar problēmām britu premjeram Riši Sunakam. Tostarp, kā vēsta izdevums Fina...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē