Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Linkevičs: Krievija bieži vien pakļaujas pašizgudrotiem likumiem

Ļoti nozīmīgi ir skaidri pateikt, ka Krievijai jāpakļaujas starptautiskām tiesībām, nevis pašizgudrotiem likumiem, kā tas bieži vien notiek, tā ikgadējo Baltijas valstu un Vācijas ārlietu ministru konsultāciju preses konferencē sacīja Lietuvas ārlietu ministrs Lins Linkevičs.Lietuvas ministrs uzsvēra, ka ES nevar pieļaut, ka Krievija sagrauj esošās drošības un aizsardzības sistēmu.

"Ja kāds pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus, labākais risinājums noteikti nebūtu luksofora noņemšana. Jāatgādina Krievijai, ka tai jāievēro starptautiskie likumi. Taču tas ir ļoti grūti, jo pat vienkāršas lietas netiek īstenotas," sacīja ministrs.Linkevičs arī sacīja, ka grūtības sagādā pat divpusējas vienošanās ar Krieviju, jo tā bieži vien no tām atsakās."Taču mums ir jādara viss iespējamais, lai stiprinātu centienus," viņš norādīja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mums jau 34 gadus atkal ir neatkarīga valsts

Par latviešu mentalitāti, politisko pusaudzību, neesošo politisko krīzi, Krievijas gaidāmo sabrukumu un 30 gadiem, kas nav palaisti vējā, 4. maija priekšvakarā ar bijušo Augstākās Padomes depu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē