Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Segliņš: Visu cieņu Bērziņam par patstāvīgu domāšanu

Saprotu demisionējušā tieslietu ministra Gaida Bērziņa lēmumu, jo ir grūti strādāt, ja ar premjeru kādā jautājumā nesakrīt politiskie uzstādījumi, portālam Diena.lv sacīja bijušais tieslietu ministrs Mareks Segliņš (Tautas partija).

Parasti cilvēki, lai saglabātu augstu amatu, bieži vien iet uz kompromisiem un piekāpšanos, uzskata M. Segliņš, bet šajā gadījumā G. Bērziņš ir demonstrējis patstāvīgu stāju un redzējumum tādēļ par to šo cilvēku var tikai cienīt.

"Saprotu, ka Gaidis Bērziņš nav piekritis, ka šis jautājums būtu jārisina tā, kā to uzstāj premjers, un, kad premjers kļuva uzstājīgs, Bērziņš redzēja šādu izeju," portālam Diena.lv sacīja M. Segliņš.

Tāpat viņš sacīja, ka var jau apelēt pie valdības stabilitātes, taču, viņaprāt, principiem un patstāvīgai domāšanai ir lielāka loma, nekā valdības stabilitātei.

"Valdības var nākt un iet, un nesagrūs ne lats, kā kādreiz te baidīja, ne bankrots iestāsies. Vieta tukša nepaliks - nav viena valdība, būs cita valdība. Es nesaku, ka šī valdība kritīs, bet visu cieņu Gaidim Bērziņam par savu patstāvīgu domāšanu un spēju noziedot savu amatu, lai paliktu pie saviem principiem," tā M. Segliņš.

Top komentāri

Edis
E
Visu cieņu G.Bērziņa kungam,pirms tam es nevarētu pieļaut pat domu,ka Bērziņš uz ko tādu ir spējīgs,jo ir jau parasta lieta,lai saglabātu amatu pieļauj dajebko.Tauta to spēs novērtēt, paldies.
Arturs M.
A
Kas ir Mareks Segliņš,cilvēks no vēstures mēslaines un tas kurš izgudroja foto radaru sistēmas ieviešanu Latvijā,shēmotājs?!
Uldis
U
Ko melo Artūr, foto radaru shēmu ieviesa Linda Mūrniece no vienotības ,tak vajag bišku ar fišku domāt,pirms sāc melot kas pagadās.Tagad jau viņa ir citā uzvārdā,jo redz apprecēja arābu ,tagad esot Abu Meri.Ja kas,varu piebilst, tai laikā,kad šī firma tika pieņemta kā vinnētāja presē gāja nesmukas kļauzas par šo firmu un konkursa norisi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sabiedriskais medijs apmaldījies

Krievu valoda piecdesmit gadus Latvijā bija okupācijas valoda, kurā centās salauzt, pakļaut un rusificēt, bet pēdējos trīsdesmit gadus – galvenais simbols un protesta forma tiem, kuri ir nemierā...

Krievijas austrumu pagrieziens

Piektdien noslēdzas Krievijas līdera Vladimira Putina divas dienas ilgā oficiālā vizīte Ķīnā, kura vienlaikus bija arī simbolisks viņa pirmais brauciens uz ārvalstīm pēc piektās pārvēlēšanas v...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē