Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Velmers: Liepājas Metalurga akcionāru vārdi jāapstiprina ar darbiem

Šodien AS Liepājas Metalurgs tiesiskās aizsardzības procesa (TAP) administrators Haralds Velmers ir nosūtījis aicinājumu AS Liepājas Metalurgs valdei nodrošināt akcionāru ārkārtas sapulces sasaukšanu mēneša laikā, lai lemtu par sabiedrības pamatkapitāla palielināšanu. Tas nepieciešams, lai nodrošinātu TAP plāna izpildi par investoru piesaisti un ieguldījumu kapitalizāciju, kā arī lai izpildītu likuma normas par nenodrošināto kreditoru prasību tiesību kapitalizāciju. 

Aicinājumu komentē Haralds Velmers: "TAP plānā paredzētā sākotnējā aizdevuma kapitalizācija palīdzēs novērst situāciju, ka aizdotā nauda tiks ieskaitīta un ātri aizskatīta atpakaļ. Labticīgiem investoriem šis būtu pozitīvs signāls, ka tie ir gaidīti, savukārt uzņēmums varētu būt pārliecināts par investoru nopietnību. Šobrīd pēc akcionāru  publiskajiem paziņojumiem par investoru gatavību ieguldījumiem ir iestājies gaidīšanas process, tāpēc vārdus būtu nepieciešams apstiprināt ar darbiem. Ar šādu rīcību uzņēmums nodrošinātu potenciālajiem ieguldītājiem skaidrus un nepārprotamus spēles noteikumus.

Ir bijis daudz paziņojumu par investoru it kā gatavību ieguldīt, tāpēc aicinu durvis pavērt plašāk un pārliecināties, vai tiešām šāda investoru interese pastāv realitātē. Par pozitīvu signālu uzskatīšu sludinājumu likumā noteiktā kārtībā par akcionāru sapulces sasaukšanu."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē