Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +10 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

airBaltic​ pērn strādājusi ar rekordaugstu peļņu

Latvijas lidsabiedrība_ ​airBaltic _2015.gadā strādājusi ar +19,5 miljonu eiro tīro peļņu, ievērojami pārsniedzot +10,7 miljonu eiro peļņu iepriekšējā gadā un nodrošinot stabilu pelnītspēju uzņēmumam, portālu Diena.lv informēja lidsabiedrībā.

"​airBaltic ar peļņu strādājusi trīs gadus pēc kārtas. Šis ir lielisks pamats mūsu ​Horizon 2021 biznesa plānam, kurš šogad uzņems pilnus apgriezienus," norāda airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

airBaltic biznesa plāns ​Horizon 2021 nesen ieguva jaunu impulsu, kad lidsabiedrības pamatkapitāls tika palielināts līdz 256 miljoniem eiro. Tas nodrošina airBaltic iespēju modernizēt savu floti un iegādāties 20 pilnībā jaunas ​Bombardier CS300 lidmašīnas, no kurām pirmās jau tiks saņemtas šogad.

airBaltic flote, kas pilnībā sastāvēs no ​Bombardier lidmašīnām, būs nozīmīgs elements, lai uzlabotu Baltijas reģiona savienojamību ar Rietumeiropas un Austrumu tirgiem.

airBaltic ​Horizon 2021 biznesa plāns paredz nākamajos piecos gados apkalpot 11 tiešos maršrutus no Viļņas un Tallinas apvienojumā ar ērtiem tranzītlidojumiem caur Rīgu. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas