Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dzintars gatavs otrai elpai

Kosmētikas ražotājs Dzintars plāno izrāvienu ar jauniem premium produktiem un tiesiskās aizsardzības procesa (TAP) ietvaros būs spiests pārdot īpašumus, trešdien vēsta laikraksts Dienas Bizness.

Šonedēļ klajā laisti uzņēmuma Dzintars jaunie produkti Future Formula, kuru izstrāde ilgusi divus gadus. Uzņēmuma vadība cer, ka jaunie produkti dos izrāvienu un ļaus Dzintaram iegūt otro elpu. Jāatgādina, ka pirms nedēļas tika apstiprināts uzņēmuma TAP plāns un tiesa devusi divus gadus tā izpildei. Plāna ietvaros paredzēts pārdot vairākus īpašumus, lai varētu norēķināties ar kreditoriem. Dzintars parāds kreditoriem sasniedz 4,25 miljonus eiro.

Uzņēmuma administrators Mareks Diks informēja Dienas Biznesu, ka Dzintars tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plāns paredz 100% apmērā segt visu kreditoru - gan nodrošināto, gan nenodrošināto pamatparādus, bet tiks dzēsti pilnībā kreditoru aprēķinātie blakus prasījumu, t.i. līgumsodi un procenti. Lai dzēstu parādus, tiks pārdoti vairāki īpašumi, kas nav paredzēti uzņēmuma saimnieciskajai darbībai. Saskaņā ar TAP plānu, kura izpildes termiņš paredzēts uz diviem gadiem, tā otrajā gadā paredzēts pārdot 20 dzīvokļus daudzdzīvokļu ēkā, kas senāk tika būvēta Dzintars darbinieku vajadzībām.

Savu artavu plāna realizēšanā varētu dot arī jauno produktu klajā laišana. To iepriekš nenoliedza arī uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Iļja Gerčikovs, sakot, ka jaunie produkti dos izrāvienu Dzintara attīstībā. Otrdien Gerčikovs aizņemtības dēļ neatrada laiku, lai tiktos ar Dienas Biznesu. Taču uzņēmuma ķīmiķe Izabella Bogačkina pastāstīja, ka jaunie produkti izstrādāti uz vienotas bāzes pamata un paredzēti dažāda vecuma un ādas tipu grupām.

Future Formula – tās ir trīs produktu līnijas – ar gliemežu ekstraktu, melno ikru un augu cilmes šūnu komponentēm. Katrā no trim līnijām iekļauti dienas un nakts krēmi, koncentrāts ādai ap acīm un serums. Bogačkina stāsta, ka jaunajā formulā apvienotas peptīdu īpašības, dabīgu relikta izcelsmes produktu sastāvdaļas un jaunākie biotehnoloģijas sasniegumi. Uzņēmuma ķīmiķi ir pārliecināti, ka jaunie produkti radīs revolūciju ādas atjaunināšanas procesā. Piemēram, gliemežu ekstrakts darbojas kā antioksidants, un tam ir pretiekaisuma iedarbība, melnajiem ikriem piemīt barojošas un atjaunojošas īpašības, bet augu cilmes šūnas veicina ādas reģenerāciju, novērš grumbu parādīšanos un ādas sausumu, kā arī paaugstina elastību. Dzintars izmanto tieši ābolu, ēdelveisa un ceļteku šūnas.

Visu raksu lasiet trešdienas, 25. janvāra, avīzē Dienas Bizness!

Top komentāri

nu
n
dzintaram ir ļoti laba kosmētika, bet ir viena bēda - viņi ne velna nejēdz no mārketinga un pārdošanas. man, piemēram ir problemātiska seja āda un lietoju krēmus ar SPF 30. Dzintaram tāds ir, turklāt ļoti labs. vēlā rudenī man tas krēms beidzās, eju uz dzintara veikalu pirkt jaunu bundžiņu, bet lika pagaidīt. krēma pārdošanā nebija. un nebija nevis vienā veikalā, bet kādos 3 vai 4 kuros iegāju. atbilde visur bija līdzīga, nu jā, saules aizsargošie krēmi parādīšoties pārdošanā uz pavasari. aļo, kāds pavasaris?? cilvēkiem, kam ir pigmentācijas problēmas, tādi krēmi jālieto visu gadu, un vasarā vēl pa virsu papildus aizsargkrēmi jāsmērē! ar kuru galu viņi tur dzintarā domā, es nezinu, bet katrā ziņā aizgāju un nopirku citas firmas krēmu.
ak vai
a
iepakojums rada iespaidu, ka produkts tapis Baltkrievijaa pirms gadiem 30
Buba
B
Kā, - un mums nebūs jāsamet Gerčikovam, - kā savulaik Laventam, Zaharjinam,Segalam, Krasovickim, Karginam? Ko tad darīsim ar tādu,ietaupītu, piķi? Varbūt RVR pieteiksies?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas