Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ecolines nākamnedēļ atsāks reisus starp Rīgu un Prāgu

Starptautiskais pasažieru pārvadātājs Ecolines 18.jūnijā atsāks autobusu satiksmi starp Rīgu un Čehijas galvaspilsētu Prāgu, informē uzņēmuma pārstāvji.

Starp Rīgu un Prāgu reisi tiks veikti katru dienu ar pieturām Paņevežā, Viļņā, Kauņā, Belostokā, Varšavā, Vroclavā un Hradeckralovā.

Reiss no Rīgas uz Prāgu izbrauks katru dienu plkst.18, bet no Prāgas uz Rīgu plkst.12.30. 

Ecolines maršrutos uz Prāgu būs norīkoti divstāvu autobusi Setra S 431, kas ir aprīkoti ar multimediju ierīcēm, bezmaksas internetu, labierīcībām un gaisa kondicionieriem. 

Pašlaik ceļošana uz Poliju un Čehiju Eiropas Savienības (ES) pilsoņiem ir atļauta ar dažādiem ierobežojumiem un karantīnas pasākumiem, tomēr līdz 18.jūnijam tiek paredzēti šo ierobežojumu mīkstināšanas pasākumi vai atcelšana. Ecolines aicina pasažierus informāciju par ceļošanas ierobežojumiem noskaidrot attiecīgo valstu vēstniecībās.

Atsākot regulāros starptautiskos pārvadājumus autobusā būs pieejami dezinfekcijas līdzekļi rokām. Autobusi pirms un pēc reisa tiks pilnībā dezinficēti. Pilnībā apzinoties, ka epidemioloģiskā situācija un valsts iestāžu lēmumi var tikt mainīti, Ecolines ir gatavs atbilstošās izmaiņas ieviest gan savos plānotajos ceļošanas grafikos, gan pārdošanas sistēmās. 

Norma-A, kas pasažieru pārvadājumus nodrošina ar zīmolu Ecolines, finanšu dati par 2019.gadu vēl nav publiskoti, bet uzņēmuma apgrozījums 2018.gadā bija 20,81 miljons eiro, kas ir par 11,5% vairāk nekā gadu iepriekš, un peļņa bija 1,915 miljoni eiro, kas 10,6 reizes vairāk nekā gadu iepriekš.

Uzņēmums dibināts 1993.gadā un nodrošina regulārus starptautiskos autobusu pārvadājumus, kā arī veic pārvadājumus reģionālajos starppilsētu nozīmes maršrutos Latvijā. Norma-A pamatkapitāls ir 844 998 eiro.

Uzņēmumam ir divas filiāles - Lietuvā Eiropas autobusu līnijas un Igaunijā Norma-A Eesti.

Norma-A 55,3% daļu pieder Andrim Podgornijam, bet 44,7% daļu pieder Jegoram Ribzāmenam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas