Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

GE Money Bank pārtrauc klientu apkalpošanu Latvijā

No sestdienas, 21.septembra, tiek pārtraukta AS GE Money Bank internetbankas, maksājumu karšu, bankomātu un filiāļu darbība, kā arī maksājumu veikšana.

Sestdien un svētdien GE Money Bank visu informāciju par pakalpojumiem un klientu saistībām nodos bankaiCitadele, kas sāks GE Money Bank klientu apkalpošanu no pirmdienas, 23.septembra.

Banka Citadele no GE Money Bank pārņem privātpersonu un uzņēmumu norēķinu kontu apkalpošanu, depozītus, krājkontus un kredītus. GE Money Asset Management fondu un pensiju 2. un 3.līmeņa plānu pārvaldīšana tiks nodota Citadeles grupas uzņēmumam IPAS Citadele Asset Management.

GE Money Bank atteiksies no bankas licences.

Pēc darījuma pabeigšanas lielākā daļa GE Money Bank darbinieku pārtrauks darbu bankā. Saskaņā ar darba likumdošanu tiks īstenota godīga un atbilstoša restrukturizācijas programma, kas skars GE Money Bank darbiniekus. Ciktāl tas būs iespējams, uzņēmums mēģinās atrast pozīcijas GE Money Bank Latvia darbiniekiem citos GE uzņēmumos, iepriekš informēja bankas pārstāvis Jānis Beseris.

Latvijas Komercbanku asociācijas sniegtā informācija liecina, ka pirmā pusgada beigās banka Citadele pēc aktīviem bija septītā lielākā banka Latvijā, bet GE Money Bank - 20.lielākā banka Latvijā.

GE Money Bank Latvijā darbu sāka 2008.gada aprīļa beigās, apvienojot AS GE Money, kas Latvijā darbojās kopš 2004.gada, un AS Baltic Trust Bank.

No Latvijas tirgus aiziet visi GE Money uzņēmumi. Par patēriņa kreditēšanas un līzinga kompānijas GE Money īpašnieku kļuvusi Zviedrijas finanšu holdinga kompānija Marginalen AB, tādējādi GE Money ieguva jaunu nosaukumu - AS MG Capital.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas