Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ķekavas namu siltumenerģijas tarifs pieaugs 4,6 reizes

SIA Ķekavas nami siltumenerģijas tarifs no šodienas pieaugs 4,6 reizes - līdz 181,14 eiro par megavatstundu (MWh), liecina informācija oficiālajā izdevumā Latvijas Vēstnesis.

Tostarp siltumenerģijas ražošanas tarifs būs 148,95 eiro par MWh, siltumenerģijas pārvades un sadales tarifs - 28,27 eiro par MWh, bet siltumenerģijas tirdzniecības tarifs - 1,64 eiro par MWh. Vienlaikus dabasgāzes akcīzes nodokļa komponente ir 2,28 eiro par MWh.

Jaunie tarifi attiecas uz klientiem Ķekavā, Rāmavā, Katlakalnā un Valdlaučos.

Informācija kompānijas mājaslapā liecina, ka tarifa izmaiņas ir saistītas ar dabasgāzes cenas izmaiņām. "Ķekavas nami" šogad 30.jūnijā beidzās iepriekšējais līgums ar AS "Latvijas gāze" par dabasgāzes piegādi siltumenerģijas ražošanai.

Atbilstoši informācijai LETA arhīvā, "Ķekavas namu" līdzšinējais tarifs par siltumenerģiju bija viens no zemākajiem valstī - 39,64 eiro par MWh.

"Ķekavas namu" apgrozījums 2021.gadā bija 4,278 miljoni eiro, bet zaudējumi - 51 187 eiro, liecina informācija "Firmas.lv". Uzņēmums reģistrēts 1997.gadā, un tā pamatkapitāls ir 7,277 miljoni eiro. Kompānija pieder Ķekavas novada pašvaldībai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas