Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas Pasta mobilajā lietotnē tagad iespējams attālināti pārvirzīt reģistrētu sūtījumu uz citu adresi

Nodrošinot pieejamāku pasta pakalpojumu servisu un sūtījumu saņemšanas mūsdienīgas iespējas, Latvijas Pasts sāk piedāvāt reģistrētu – ierakstītu vai apdrošinātu – pasta sūtījumu pārvirzīšanu uz citu adresi, izmantojot Latvijas Pasta mobilo lietotni.

Izmantojot šo pakalpojumu, klienti – gan fiziskas, gan juridiskas personas – varēs no savas mobilās viedierīces pārvirzīt jebkuru reģistrētu – ierakstītu vai apdrošinātu – pasta sūtījumu uz citu izvēlētu sūtījuma saņemšanas vietu Latvijas Republikas teritorijā, mainot sākotnējo piegādes adresi, kas norādīta uz sūtījuma. Attālinātā veidā pārvirzīt sūtījumu būs iespējams uz ikvienu Latvijas Pasta nodaļu visā valsts teritorijā, uz citu saņemšanas adresi – piemēram, biroja atrašanās vietu – vai  kādu no 50 degvielas uzpildes stacijām Circle-K, ar kuru Latvijas Pastam noslēgts līgums par sūtījumu izsniegšanu. Tas nozīmē, ka sūtījumu iespējams saņemt arī sev izdevīgākajā veidā – ar kurjeru darbā vai mājās, pasta nodaļā vai pa ceļam Circle-K.

"Ņemot vērā starptautiskās pasta sūtījumu loģistikas komplicētību, sūtījumu pārvirzīšana uzskatāma par ļoti izaicinošu projektu, taču zinām, ka tas ir ļoti nepieciešams un noderīgs mūsu klientiem. Būtisks tā aspekts ir ne tikai sūtījuma pārvirzīšana, bet arī iespēja vienlaikus izvēlēties ērtāko piegādes veidu. Pasūtot preces ārvalstu interneta veikalos, bieži nav zināms, kā tieši sūtījums tiks piegādāts – uz pasta nodaļu, uz dzīvesvietu ar kurjeru vai uz pastkastīti. Līdz ar mūsu jauno pakalpojumu klients pats diktēs piegādes veidu – pārvirzot sūtījumu uz sev vēlamo saņemšanas adresi mājās vai birojā, sūtījumu atvedīs kurjers, bet, izvēloties konkrētu pasta nodaļu vai degvielas uzpildes staciju, klients jau zinās, ka sūtījums viņu gaidīs tieši tur,” uzsver Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Jaunais Latvijas Pasta mobilās lietotnes risinājums ļaus klientam ātri un ērti pārvirzīt sev adresētu pasta sūtījumu uz citu adresi Latvijas Republikas teritorijā bez iesnieguma noformēšanas un iesniegšanas pasta nodaļā. Pārvirzīšanas pakalpojuma saņemšanai klientam jāizmanto Latvijas Pasta mobilās lietotnes funkcija Pārvirzīt sūtījumu, norādot precīzu un funkcionējošu sava mobilā tālruņa numuru un reģistrētā pasta sūtījuma numuru – to veido 13 zīmju kods ar diviem burtiem sākumā un beigās un deviņiem cipariem, piemēram, AB123456789CD. 

Apmaksāt pārvirzīšanas pakalpojumu no savas internetbankas iespējams turpat mobilajā lietotnē. Veicinot iepazīšanos ar jauno pakalpojumu, Latvijas Pasts pirmos 1500 reģistrētos sūtījumus, ko klienti vēlēsies saņemt citā adresē, pārvirzīs bez maksas. 

Sīkāka informācija par reģistrēto sūtījumu pārvirzīšanas pakalpojumu Latvijas Pasta mobilajā lietotnē pieejama te, bet ar pakalpojuma sniegšanas noteikumiem iespējams iepazīties šeit

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas