Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Maxima trūcīgajām ģimenēm dāvina pārtikas komplektus Līgo svētku galdam

Lai iepriecinātu līdzcilvēkus, kuri ikdienu vada rokrokā ar nabadzību, lielveikalu tīkls Maxima Ziedot.lv projekta _Laimīgai Latvijai _ietvaros šonedēļ 500 trūcīgajām ģimenēm visā Latvijā dāvinās _Meistara markas _pārtikas komplektus ar gaļu un sieru Līgo svētku svinēšanai, portālu Diena.lv informēja Maxima un Ziedot.lv.

Kā atzīst Ziedot.lv pārstāvji, gaļa un siers daudzām Latvijas ģimenēm ir tie produkti, ko viņi var atļauties ārkārtīgi reti un ar ko ģimenes nevar palutināt savus mīļos pat svētku reizēs. Lai pie Jāņu ugunskura nav jādzied dziesmas tukšiem vēderiem, kārtīgai svētku maltītei katrā Līgo pārtikas komplektā tiks iekļauti Meistara markas marinēti cāļu šķiņķi, cūkgaļas kakla karbonādes šašliks, īpaši bērniem domāti marinēti cāļu pusspārni, kā arī Jāņu siers.

Ar Ziedot.lv sadarbības partneru palīdzību Maxima sarūpētie Līgo svētku pārtikas komplekti ģimenēm tiks dāvināti visos Latvijas reģionos. Visos reģionos līdz ar svētku maltītes produktu dāvināšanu notiks arī simboliska Līgo svētku ieskandināšana.

Katrā reģionā svētkiem nepieciešamās Meistara markas cepamgaļu un Jāņu sieru Maxima ar Ziedot.lv brīvprātīgo palīdzību nogādās 100 trūcīgajām ģimenēm. Kopumā visā Latvijā svētku galdi bagātīgāki kļūs vismaz 500 ģimeņu mājokļos.

Arī Rīgā, Ziedot.lv Labdarības mājas pagalmā līdz ar Līgo pārtikas komplektu dāvināšanu notiks Jāņu ieskandināšanas pasākums. Trūkumā nonākušajām ģimenēm no Rīgas muzikālo priekšnesumu dāvās mūziķis Andris Kivičs. Savukārt par gardu mielastu rūpēsies Maxima Meistara markas grilēšanas meistari.

Pārtikas komplektu dāvināšanas pasākumos priecāsimies arī par mediju dalību. Projekts Laimīgai Latvijai ik dienas palīdz Latvijas trūcīgajām ģimenēm jau kopš 2012.gada marta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas