Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Rīgas siltums palīdzēs 230 atlaižamajiem atslēdzniekiem atrast jaunu darbu

Uzņēmums Rīgas siltums palīdzēs 230 atlaižamajiem siltumtehniķiem-atslēdzniekiem atrast jaunu darbu, intervijā Latvijas Radio sacīja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Normunds Talcis.

Talcis skaidroja, ka šobrīd ir sākta darbinieku vērtēšana. Viņš apliecināja, ka Rīgas siltums palīdzēs atlaižamajiem darbiniekiem sagatavot CV, rekomendācijas vēstules, kā arī vērsīsies Nodarbinātības valsts aģentūrā, caur to mēģinot viņiem piedāvāt jaunu darbu.

Uzņēmuma vadītājs ir pārliecināts, ka šie speciālisti varēs atrast jaunu darbu.

Tāpat notiek pārrunas ar pašvaldības uzņēmumu Rīgas namu pārvaldnieks (RNP) par datumiem, kad jaunais pakalpojuma sniedzējs atbilstoši līgumam pārņems Rīgas siltuma funkcijas.

Talcis atgādināja, ka Rīgas siltums turpinās piegādāt siltumu, bet vairs neveiks ēku iekšējo siltuma sistēmu apkalpošanu. Viņš skaidroja, ka otro funkciju uzņēmums atbilstoši Rīgas domes lēmumam ir veicis kopš 1996.gada, daudz investējot arī darbiniekos un tehniskajos līdzekļos.

Šobrīd RNP noslēgtā iepirkuma pārsūdzības process turpinās Administratīvajā rajona tiesā. "Dosim tiesai iespēju izvērt, kuram šajā gadījumā ir taisnība," viņš teica.

Vienlaikus Rīgas siltuma vadītājs atzina, ka uzņēmumam šis ir pārmaiņu brīdis, tomēr pakalpojumus tas sniedz arī citiem klientiem.

Talcis arī vērtēja, ka apkures sezona Rīgā ir sākusies labi. Visiem klientiem, kuri to ir vēlējušies, apkure ir pieslēgta.

Iedzīvotāju parāds patlaban ir aptuveni pērnā gada līmenī. Ir bijuši gadi, kad tas bijis lielāks, sacīja Rīgas siltuma valdes priekšsēdētājs.

Jau ziņots, ka pēc zaudējuma iepirkumu konkursā daļēji valstij un pašvaldībai piederošais uzņēmums Rīgas siltums vairs neveiks ēku iekšējo siltumsistēmu apkalpi lielākajā daļā līdz šim apkalpoto daudzdzīvokļu namu.

Top komentāri

nu
n
nekādas kases taisnā ceļa par sētniekiem uz kr. Barona ielu .
>:-)
&
žēlojot un raudot ,cirtīs, sunim, asti nost ,pa mazam gabaliņam , lai nav tik sāpīgi !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas