Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ryanair pabeigusi lidmašīnu bāzes izveidi lidostā Rīga

Īrijas zemo cenu aviokompānija Ryanair, investējot 200 miljonus ASV dolāru (173 miljonus eiro), pabeigusi divu lidmašīnu bāzes izveidi starptautiskajā lidostā Rīga, trešdien paziņoja Īrijas lidsabiedrība.

Līdz ar jaunās bāzes izveidi, kas radīs 60 darba vietas, Ryanair no Rīgas nedēļā veiks kopumā vairāk nekā 100 lidojumus 35 dažādos maršrutos.

Pateicoties jaunās bāzes izveidei aviokompānija no Rīgas piedāvā lidojumus 17 jaunos maršrutos uz 12 valstīm - Dāniju, Vāciju, Spāniju, Somiju, Franciju, Lielbritāniju, Itāliju, Poliju, Ukrainu, Norvēģiju un Ungāriju.

Kā norāda lidostas Rīga vadītāja Laila Odiņa, Ryanair bāze Rīgā ir nozīmīgs solis lidostai kā reģionālajam aviācijas mezglam. "Plašais maršrutu klāsts un ģeogrāfija, ko nodrošina Ryanair klātbūtne lidostā Rīga, sniegs plašākas iespējas Latvijas un Baltijas pasažieriem izvēlēties aizraujošus ceļojumus par pieņemamām cenām, savukārt ārvalstu tūristiem būs ērtākas iespējas ierasties Latvijā," uzsver Odiņa.

Kā ziņots, Ryanair lidostas Rīga ziemas sezonā nodrošinās visvairāk jaunu un atjaunotu galamērķu. Četri no maršrutiem ir jaunums lidostas "Rīga" pasažieriem - trīs reizes nedēļā lidojumi uz Orhūsu Dānijā, pa diviem lidojumiem nedēļā uz Krakovu Polijā, Memmingeni Vācijā un Palermo Itālijā. Pirmie lidojumi uz Orhūsu un Krakovu veikti 28.oktobrī, pirmais reiss uz Memmingenu - 29.oktobrī, savukārt uz Palermo - 30.oktobrī.

Pēc gandrīz desmit gadu pārtraukuma lidostas Rīga maršrutu kartē atgriezusies arī Bristole, uz kuru Ryanair no Rīgas pēdējo lidojumu izpildīja pirms gandrīz desmit gadiem.

Ryanair ir otra lielākā tirgus daļa lidostā Rīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas