Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Aicina piedalīties labdarības akcijā Eņģeļi pār Latviju

Latvijas Neatkarīgā televīzija (LNT), Swedbank, Ziedot.lv un Rimi jau ceturto gadu pēc kārtas aicina ikvienu iesaistīties labestības akcijā Eņģeļi pār Latviju. Arī šogad, tuvojoties Ziemassvētkiem, akcijas rīkotāji aicina palīdzēt mūsu bērniem dzīvot.Labestības akcija ilgs līdz 18. decembrim, kad LNT tiešraidē norisināsies akcijas _Eņģeļi pār Latviju _labdarības noslēguma maratons, portālam Diena.

lv vēsta LNT pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.Šogad savus sargeņģeļus gaidīs un uz mūsu visu palīdzību cer Maija (1 gads), Adriāns (9 mēneši), Renārs (13 gadi), Katrīna (5 gadi) un Valērija (7 gadi). Lai bērni dzīvotu, nepieciešami 52 232 lati. Taču ir vēl vairāki simti bērnu, kuri gaida savus sargeņģeļus. LNT labestības projekta vadītāja Katrīne Pasternaka stāsta: „Iepriekšējos gados, pateicoties jums, ir izdarīts ļoti daudz! Bet situācijā, kādā šobrīd esam, palīdzība ir nepieciešama arvien vairāk un vairāk bērniem un viņu vecākiem.”Rūta Dimanta, labdarības portāla Ziedot.lv vadītāja norāda: „Ar savu ziedojumu katrs Latvijas iedzīvotājs var kļūt par sargeņģeli kādam slimam bērniņam. Un tas var kļūt par skaistāko dāvanu sev Ziemassvētkos! Palīdzēsim piepildīs bērnu sapni par pilnvērtīgu dzīvi!”Swedbank valdes locekle Irīna Pīgozne saka: „Spēja sajust vienam otru ir dota tikai cilvēkiem. Sajust un palīdzēt ir tas, kas veido cilvēkus par sabiedrību. Mēs visi kopā kā sabiedrība esam izdarījuši fantastiskas lietas Eņģeļi pār Latviju akcijā pagājušajos gados. Šogad aicinu paskatīties vēl tālāk un ieraudzīt tos, kuriem varbūt nevajag finansiālu palīdzību, bet vienkārši mūs atbalstu. Varbūt pat tik vienkāršu, kā uz ielas uzsmaidīt ģimenei ar īpašo bērniņu. Lai viņi zina, ka ir svarīgi mums visiem. Ka viņi ir tādi paši kā mēs - nozīmīgi.”„Ikdienā mēs bieži vien neaizdomājamies par to, cik būtiski mums ir tuvie cilvēki un viņu veselība. Eņģeļi katru gadu no jauna sakārto mūsu vērtību sistēmu, ļaujot palīdzēt citiem un būt pateicīgiem, izvērtējot savu dzīvi. Šī akcija, manuprāt, iemieso patieso Ziemassvētku būtību. Katru gadu iedzīvotāju atsaucība pārsteidz no jauna un ceru, ka arī šis gads nebūs izņēmums, un mēs kopīgi varēsim palīdzēt daudziem bērniem, kuriem mūsu palīdzība ir patiesi nepieciešama,” uzsver Rimi mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Zane Eniņa.Lai Maija (1 gads), Adriāns (9 mēneši), Renārs (13 gadi), Katrīna (5 gadi) un Valērija (7 gadi) dzīvotu, nepieciešami 52 232 lati. Ziedot var portālā Ziedot.lv, zvanot uz labdarības tālruni 90006383 (maksa par zvanu 1 lats), kā arī ziedojumu kastītēs Swedbank, Rimi un Supernetto visā Latvijā. Akcijas rīkotāji aicina: „Ziedo un kļūsti par bērnu sargeņģeli!”Trijos gados akcijā Eņģeļi pār Latviju saziedots vairāk nekā miljons latu, tādējādi palīdzot 456 bērniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas