Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Aizvadītajā naktī no Vecrīgas un sabiedriskā transporta pieturvietu teritorijām izvests sniegs

Aizvadītajā naktī Rīgā izvests sniegs no Vecrīgas un sabiedriskā transporta pieturvietu teritorijām, pilsētas tīrīšanas darbi joprojām turpinās, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante.

Dimante pastāstīja, ka šorīt jau no plkst.4 astoņas kaisīšanas mašīnas norīkotas ceļu tīrīšanai un kaisīšanai uz tiltiem, tāpat kaisītāji pašlaik strādā arī Vidzemes priekšpilsētā, sakārtojot mazākas nozīmes ielas.

Dimante sacīja, ka pilsētas sakārtošanas darbi turpinās jau no svētdienas. Arī gaidāmajā naktī plānota sniega izvešana, un šodien departaments informēs iedzīvotājus par automašīnu novietošanas ierobežojumiem, informēja departamenta pārstāve.

Kā ziņots, Rīgas ceļu uzturētāji ir gatavi strādāt, lai sakārtotu ielas un izvestu sniegu, un turpmāko divu dienu laikā pilsēta tiks sakārtota, vakar žurnālistiem sacīja Rīgas vicemērs Andris Ameriks (GKR).

Ielu, tiltu un pārvadu uzturēšanas darbus Rīgā veic uzņēmumi, ar kuriem Rīgas domes Satiksmes departaments konkursa rezultātā šogad noslēdza līgumus par transporta būvju ikdienas uzturēšanu no 2015. līdz 2019.gadam. Pakalpojumus sniedz pilnsabiedrības Daugavas labā krasta uzturētājs un Daugavas kreisā krasta uzturētājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas