Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

ĀM aicina neceļot uz Krieviju saistībā ar iespējamiem terora aktiem tuvāko 48 stundu laikā

Ārlietu ministrija (ĀM) aicina neceļot uz Krieviju saistībā ar iespējamiem terora aktiem tuvāko 48 stundu laikā, liecina ĀM ieraksts tviterī.

ĀM tīmekļvietnē norādīts, ka, ņemot vērā saspringto starptautiskās drošības situāciju, kā arī neprognozējamo iekšpolitisko attīstību Krievijā, ministrija atkārtoti aicina Latvijas valstspiederīgos neceļot uz Krieviju, un tos, kuru atrodas valstī, iespējami drīzāk no tās izceļot.

Tos Latvijas valstspiederīgos, kuri atrodas Krievijā, ĀM aicina būt piesardzīgiem un izvairīties no masu pulcēšanās vietām, jo, atsaucoties uz ASV vēstniecību Maskavā sniegto informāciju, nākamo 48 stundu laikā Maskavā iespējami terora akti. ĀM uzsver, ka iespējas nodrošināt konsulāro palīdzību Latvijas valstspiederīgajiem Krievijā ir ierobežotas.

LETA jau rakstīja, ka ASV vēstniecība Krievijā mudina ASV pilsoņus nākamo 48 stundu laikā Maskavā teroraktu draudu dēļ izvairīties no vietām, kur pulcējas daudz cilvēku. Brīdinājums publicēts vēstniecības tīmekļa vietnē.

"Vēstniecība seko līdzi ziņojumiem, ka ekstrēmistiem ir tūlītēji plāni Maskavā uzbrukt vietām, kur ir daudz cilvēku, arī koncertiem, un ASV pilsoņiem tuvāko 48 stundu laikā tiek ieteikts izvairīties no vietām, kur ir daudz cilvēku," teikts paziņojumā.

Citu detaļu par iespējamiem teroraktiem Maskavā paziņojumā nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas