Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Atklāšanas dienā Dod Pieci! studijā viesosies Baltijas valstu prezidenti

Otrdien, 17.decembrī, labdarības maratona Dod pieci! stikla studijā viesosies Latvijas prezidents Egils Levits, Igaunijas prezidente Kersti Kaljulaida un Lietuvas prezidents Gitans Nausēda, informēja Latvijas Radio.

Rīt plkst.12 sāksies ikgadējais Latvijas sabiedrisko mediju rīkotais labdarības maratons Dod Pieci!. Pusdienlaikā pieci.lv dīdžeji Toms Greviņš, Magnuss Eriņš un Marta Grigale tiks ieslēgti īpašajā stikla studijā Doma laukumā, lai 152,5 stundu tiešraidē atskaņotu tikai par ziedojumiem izvēlētas dziesmas un runātu par cieņpilnu mūža nogali.

Tāpat atklāšanas dienā plkst.15.45 stikla studijā viesosies Latvijas prezidents, Igaunijas prezidente un Lietuvas prezidents.

Ik gadu labdarības maratons Dod pieci! aktualizē kādu sabiedrībā nozīmīgu tēmu un atbalsta tās sabiedrības grupas, kurām tas nepieciešams. Ziedojumi līdz šim ir novirzīti vientuļiem senioriem, bērniem ar īpašam vajadzībām, vēža slimnieku sociālajai rehabilitācijai, atbalsta programmai ģimenēm, kuras vēlas audzināt bērnus no bērnu namiem, kā arī jauno vecāku mācību programmas izveidei.

Šogad pasākumā vāc līdzekļus šķidrās pārtikas iepirkšanai cilvēkiem, kuri paši vairs paēst nevar. Tāpat ziedojumi palīdzēs citiem paliatīvās aprūpes pacientu atbalsta pasākumiem - fizioterapeita palīdzībai, uztura speciālista konsultācijām, transporta pakalpojumiem un citiem pasākumiem.

Labdarības maratona 152,5 stundās stikla studijā dienu un nakti ar priekšnesumiem viesoties vairāk nekā 100 dažādi mūziķu kolektīvi un solo mākslinieki. Ziedotāju izvēlētās dziesmas mīsies ar studijas viesu - nozares ekspertu intervijām, kā arī personīgiem ziedotāju pieredzes stāstiem par paliatīvo aprūpi un tuvinieku dzīves noslēgumu.

Top komentāri

Dievišķā Skaidrīte
D
Jefiņien jefiņu valsts !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas