Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Atlikusi nedēļa, lai nomainītu vasaras riepas pret ziemas riepām

Atlikusi vēl pusotra nedēļa, lai nomainītu vasaras riepas pret ziemas riepām, kuras visiem automobiļiem ir obligātas ar 1.decembri, autovadītājiem atgādina Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Pieredze arī rādot, ka ar kādu gaismu atstarojošu elementu apģērbā vai pie somas piestiprinātu atstarotāju ir par maz, lai autovadītājs gājēju varētu pamanīt. Neapgaismotos posmos ceļš kļūst sliktāk pārredzams un var savlaicīgi nepamanīt gājējus vai stāvošus transportlīdzekļus.

Tāpat autovadītāji aicināti izvēlēties rudens laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, kā arī pārliecināties par automašīnas tehnisko stāvokli, īpaši uzmanību pievēršot riepu stāvoklim un gaismu regulējumam.

Aktuālā informācija par satiksmi valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, www.lvceli.lv, kā arī aplikācijā Waze.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas